Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Büdi a lábam. Mi használ ellene?

Büdi a lábam. Mi használ ellene?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy rendes bőrcipőt, és nejlonzoknival használva valami kegyelen kellemetlen szagot áraszt a lábam. :(
2010. máj. 2. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
tudok rá egy nagyonjó keveréket, vény nélkül lehet kapni és nem feltétlenül csak gyógyszertárban: H2O, a csapból jön
2010. máj. 2. 22:43
 2/10 A kérdező kommentje:

sajna nem tudok túl gyakran (mondjuk óránként) fürdeni...

Igen szoktam, és valami speciális keveréket is házzám vágtak a múltkor, azt hiszem Na-sztearát a legfőbb alkotója, és valami parfüme is rá van írva. na azzal meg dörzsölöm, oszt habzik. És lőn, tényleg nem büdi, de másnap megint felveszem a cipőt, és újra büdi lesz...

És a csapból nem H2O jön :P

2010. máj. 2. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
He hordj csak pamut zoknit, a műszálasba mindenki beleizzad aki hajlamos rá. Nyáron olyan cipőhöz, ami zokni nélküli (szandál, papucs) pedig hintőpor.
2010. máj. 2. 23:13
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát, ez egy magassarkú kis topán, amihez kell a zokni, mert ha nem használok, akkor feltöri. :(

Vagy a feltörés ellen jó valahogy a hintőpor??

(az a baj h a másik magassarkúm az egyszer úgy feltörte a lábam, mikor zokni nélkül vettem fel, h 5 perc séta után rendes hólyag volt rajta.)

2010. máj. 2. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem az ecetes víz segített :) minden este abba áztatom a lábam, és ha tehetem reggel is :) hidd el, használ ;)
2010. máj. 3. 15:33
 6/10 anonim válasza:
36%
parfümözd be a lábad. XDDDDDDDDDDD
2010. máj. 8. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
fürdésnél ne csak vizet tusfürdőt is használj :DD
2010. máj. 8. 20:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Csillagom! (utolsó válaszoló)

Fürdés közben már elolvastad h mi van a tusfürdőben?

Akkor olvasd el h mit írtam fentebb, a "speciális keverék"-nél...

2010. máj. 8. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
használj lábsprayt. a dm-be lehet kapni párszáz forintért. olyan spré amit belefujsz a cipődbe elrejti kellemeteln szagokat:)
2010. máj. 8. 21:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
ecetes víz tényleg jó :)
2010. máj. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!