Érdemes lenne póthajat feltetetnem?
Nem olyan rövid, kicsivel váll alá ér, viszont nagyon rossz minőségű. Töredezett, fénytelen, nem is tudom ennél sokkal hosszabbra megnöveszteni, mert akkor túlságosan elvékonyodik az alja.
Annyira szeretnék rengeteg, hosszú, gyönyörű hajat, de természetesen soha nem lesz olyan. Érdemes lenne póthajat feltetetnem? Az nem érdekel, ha tönkreteszi a hajam, ennél rosszabb úgyse nagyon lehet, de hullani is hullhat tőle? Ilyet is hallottam már.
Most ehhez hasonló a hajam:
Ilyet szeretnék:
Tetethetsz fel, de előbb a sajátod kene rendberakatni, ugyanis attól mert felteszel egy szép hosszú egészséges hajat, attól még a tiéd el lesz törve, és látszódni fog. Én leszivattam 10es szőkére anno a hajam, és ettől rövidebbre tört fel. Most fenékig érő saját hajam van, ami egészséges. Sosem hajszárítózok, kerülökminden hőkezelést hacsak nem muszáj, és 2-3 naponta hasznalok olajat a hajamra. Ennyi.
Aztán ha picit megnőtt, és egészsegesre le tudják vagni a végét nyugodtan tetethetsz, de ne túl hosszút, mert nem fogják tudni rendesen összevágni, és nagyon fog látszani, hogy nem a sajátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!