Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Póthajat valahogy csatossá...

Póthajat valahogy csatossá lehet alakítani?

Figyelt kérdés
Igazi európai hajból volt felrakva póthajam keratinnal. Nem bírja a fejem, nagyon zavar főleg alvásnál plusz kilóg ha felkötöm, tiszta idegbeteg lett tőle, majd arra jutottam hogy leszedetem annyira idegesít. Viszont előtte volt csatos póthajam műhajból, ami össte vissza gubancolódott, nem lehetett fésülni, természetellenes fénye volt, egy szóval egy kínai olcsóság, viszont azt akkor raktam fel amikor akartam, főleg copfba nagyon jó volt alig észrevehető. Mivel ezt az igazi hajat már festettük stb nem tudom mennyire lehetne eladni, de ha nem arra gondoltam csináltatnék belőle csatosat, hogy néha tudjam hordani, erre tudtok valami módot, van ilyen lehetőség?
2016. okt. 27. 20:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!