Mivel lehet lehozni gyantázás után a maradék gyantát az olajos törlőkendőn kívül?
Figyelt kérdés
Testápolóra gondoltam esetleg, de az elég zsíros? Vagy esetleg étolaj? Vagy az már nagyon nagy marhaság lenne?2010. máj. 2. 21:01
3/8 A kérdező kommentje:
babaolaj sosincs itthon, de ha legközelebb megyek rossmannba, beruházok. szerintem elkezdem testápolóval, aztán ha nem oké akkor étolaj. köszi a válaszokat.:)
2010. máj. 2. 21:27
5/8 anonim válasza:
testápoló az jó, nekem lehozza! csak jó vastagon kell az adott területre nyomni, és folyamatosan kenegetni kell, egy idő után eltűnik a gyanta!
6/8 anonim válasza:
akkor már inkább olivaolajjal, nehogy étoloajjal :S
7/8 anonim válasza:
Ha úgyis veszel akkor kifejezetten gyantaeltávolító olajat.
8/8 A kérdező kommentje:
okosdolog lenne, de a babaolaj az legalább többfunkciós:)meg a gyantaeltávolító olaj is babaolaj lehet sztem kb. amúgy olivaolaj nincs itthon. tudtátok, hogy az olivaolaj is kb teljes egészében étolaj? az extra szűznek van némi köze az olivához, de még azis nagyon minimális. kémián tanultuk, és itt hülyeséget nem mondanak..:) szóval ilyen téren meg ez aztán tök fölösleges. magamra kenni nem fogok full drága majdnem teljesen étolajat..:D szóval megpróbáltam a rendes étolajjal, nem volt jó. büdös is volt, alig bírtam magamról leszedni a zsíros érzést utána, és még a gyantát sem hozta le nekem. a testápoló okés volt teljesen:)
2010. jún. 23. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!