22éves Fiú vagyok. Az arcom tele van kis gödröcskékkel és mitesszerekkel. Mit tudok tenni hogy eltűnjenek a gödröcskék és a mitesszerek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 20:50
1/5 anonim válasza:
Elmész egy kozmetikushoz és ő majd segít neked.
Ennyi.
2/5 anonim válasza:
kozmetikus?? nem nem
ehhez bőrgyógyász kell, ha még 22évesen is ilyen csúnya az arcbőröd akkor valami baktériumos fertőzésed van.. a bőrgyógyász felállítja a diagnózist, és kapsz majd antibiotikumot, és krémet is.. sztem minél hamarabb menj el, az arc nagyon fontos, hogy szép és ápolt legyen.
Babett
3/5 anonim válasza:
Kozmetikus,minek menne bőrgyógyászatra néhány miteszer miatt?Hogy kapjon gyógyszert amire semmi szükség az ő esetében?A te korodban természetes,a kozmetikus helyrehozza.
4/5 anonim válasza:
előttem szóló, azt írta a kérdésfeltevő, h kis gödröcskék.. ahhoz már kevés a kozmetikus.. a gödröcskék már sokkal komolyabb dolgok, mint ameddig egy kometikus keze ér.
Babett
5/5 anonim válasza:
A mikrodermabrázió amit a kozmetikus végez elég eredményes,a lézeres kezelések is.Nálunk nem orvoshoz mennek ilyennel.Utánna csodálkozik az illető,ha kap valamit,hogy szedje.Te mit tennél?Szednél valami gyógyszert erre?Vagy befekszel egy bőrcsiszolásra?Én az utóbbit választom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!