Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek ha az orrom tele...

Mit tegyek ha az orrom tele van mitesszerekkel?

Figyelt kérdés
Ha nyomkodom, akkor rettentően vörös lesz az orrom, valamint utána elkezd nagyon hámlani és nem egy szép látvány. Fiú vagyok és ha már nagyon zavar, akkor szoktam anyum alapozójából rákenni, hogy elfedjem, mert idegesít és csúnya is, amikor látszanak a pórusok és a mitesszerek is. Régebben használtam tonikot, de az is kiszárította a bőrt és bevörösödött... Nem tudom mit tegyek...:/ Már kinőttem a tinédzser korból is, azt hittem elmúlnak, de semmi változás.
2011. márc. 6. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, egy kozmetikus jobban tudna segíteni.

Nekem is nagyon miteszeres az orrom sajnos.

Állítólag az agyagos pakolás is jó rá.

2011. márc. 6. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
A tonik jót tesz neki egyébként, csak alkoholmenteset vegyél (DM, Aromax termékek), valamint tényleg ajánlatos egy kozmetikushoz elmenni, és utána használni valami mitteszeres bőrre ajánlott krémet. Én éjszakára a Nivea Bye-bye spot-ját használom, nappalra a Control shine-t ugyanúgy a Niveától, és amióta utoljára voltam kozmetikusnál nem képződtek újra a mitesszereim, pedig mikor még nem ezeket a termékeket használtam már kb. 1 hét után ugyanúgy nézett ki az orrom.
2011. márc. 6. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen volt.

én aknesolt használok rá..már olyan mint a baba popsija:D

2011. márc. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!