Borvirágos orrom van mit tegyek?
Figyelt kérdés
F/26 Az a bajom hogy az orrom egy két árnyalattal mindíg pirosabb mint az arcom. Meg elég sok faggyút is termel. olyan mint egy gyár. Mit kéne vele csinálni? Mert nagyon parasztos és zavar. Lesz ebből még normális orr? Mert ez így nem jó... Kinevetnek a csajok. gondoltam rá kigyúrom magam mint az állat de akkor meg én leszek a piros orrú rambó.. Nem iszom általában csak ritkán. De inni meg nem is merek mert akkor az arcom kifehéredik a fülem meg az orrom még vörösebb lesz. kb mint hidegben. Pedig nem is lennék csúnya de ez nagyon leront. Javaslatok?2011. nov. 7. 00:19
1/6 anonim válasza:
Mindenképpen kozmetikus! Ő tud segíteni, ne szégyelj elmenni. Piros erek is látszanak, vagy csak "simán" piros színű?
2/6 A kérdező kommentje:
Csak simán piros az orrom.
2011. nov. 7. 11:18
3/6 anonim válasza:
Az orrod véd erősebb hidratálóval.Azért nem árt óvatosnak lenni,mert könnyen lehet rosacea a dologból.
4/6 A kérdező kommentje:
Kösz hogy erre felvilágosítottál.. Nem tudtam hogy ilyen is van. Lehet hogy ilyenem van :O
Hasonló az orrom mint a képen a fickónak csak neke nem ennyire. [link]
Mit lehet ezellen tenni? Ki foglalkozik ilyen problémákkal? Mert láttam brutál vörös arcú embereket is. Sőt voltak rosszabb tünetek is.
2011. nov. 7. 16:34
5/6 anonim válasza:
Egyértelműen kozmetikus! Sokan foglalkoznak rosacea-val, de nem mindenki. Keresgélj a környékeden, interneten, és aki szimpatikus, hívd fel, vagy menj be az üzletbe személyesen, és mondd el miben szeretnél segítséget kérni. Esetleg lány ismerőseidet is megkérdezheted hova járnak, és ott csinálnak-e ilyen kezeléseket.
6/6 anonim válasza:
Ha az orrod ilyen akkor a faggyú miatti gyulladás okozza a pirosságot.Több emailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!