Miért hámlik az orrom?
Figyelt kérdés
Már 1 éve hámlik az orrom, és annyira idegesít, hogy minden reggel le kell szednem róla a kis kiálló bőrdarabkákat, hogy ne nézzek ki annyira hülyén! Csak az orrom hámlik.. nem szoktam semmi alapozót, korrektort, se púdert rátenni, hogy nehogy attól még rosszabb lenne. Annyira ciki :$2011. szept. 16. 06:36
1/9 anonim válasza:
Én is ezzel küszködök. Nekem az orvos azt mondta, hogy valamilyen allergia lehet, de vizsgálattal se tudták megállapítani, hogy pontosan milyen.:(
Az meg egy dolog, hogy állandóan "takarítani" kell, de utána egész napra bepirosodik tőle az orrom.>:(
2/9 anonim válasza:
A-vitamin hiány valószínűleg! Igyatok minden reggel répa levet, egyetek répát(nyersen vagy levesből vagy párolva)!!Valamint lehet ugyebár venni kapszulában is!!Sztem ez segíteni fog!!De nem szabad túlzásba vinni!!!!
21L
3/9 anonim válasza:
Nekem télen volt ilyen problémám, aztán kipróbáltam a bőrradírt és bevált, heti 2x-i alkalommal kell.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm ezt a pár különböző választ! A bőrradírt kipróbálom, és vitamint is eszek többet!
2011. szept. 17. 16:59
6/9 A kérdező kommentje:
Ennyire???? Niveával szoktam kenni.. sokat rá is teszek... de semmi nem segít :S
2011. szept. 22. 14:50
7/9 anonim válasza:
4. vagyok
én is ilyen vagyok, és én is Niveát használok, nekem a karomról hámlik a bőr. De nekem semmi betegségem nincs.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát remélem valami segít... nem sokára megjön a bőrradírom.. hátha az jó lesz. csak attól félek a nivea miatt, mert pattanásos vagyok, és ha nagyon bekenem az arcomat tiszta pattanás leszek, mert már volt ilyen! az orromra meg főként nem akarok pattanást :S
2011. szept. 23. 07:06
9/9 anonim válasza:
Ezt próbáld ki, nekem rendbe hozta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!