Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lanyok/nok, ti probaltatok...

Lanyok/nok, ti probaltatok mar? ( link leirasban)

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kerdesem hogy ti probaltatok mar az ugynevezett arc borotvalast?

Kulfoldi youtube-osoknal lattam ugynevezett face razor nevezetu kis dolgot amivel eltavolitjak az arcrol a szort

Itt egy link pl :

[link]

Viszont ez mivel lehet masabb mint a borotva??🤔

Szivesen beszeretnek egy ilyet de felek h olyan mint a borotva

A videokba azt mondjak h mas es nem no vissza fekete borosta de nem tudom:S

Valakii aki probaltaa irjon letszivees😊

2016. dec. 18. 21:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Uuu utolsooo koszonoom❤

Ess milyen neven keressem a drogeriakbaa?😁😁

Ammugy enis pont azerr szeretnem kiprobalni hogy az alapozo szebb legyeeen mert igy olyan szar :(( es mindenhol latom a tokeletes arcborueket (sminkkel egyutt) es olyan sima mindenkinek es enis olyat akarok😍

2016. dec. 19. 15:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Dee am mivan ha nem valik bee?:oo nem rizikos?
2016. dec. 19. 15:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Azon az állványon szokott lenni ahol pl körömreszelő, olló, gagyi sminkszivacs meg ilyenek vannak:) szemöldök borotva néven árulják. Hát szerintem olyan nincs hogy nem válik be, elrontani nem nagyon lehet ha úgy csinálod mint a videókban, csak arra figyelj hogy ne vágd meg magad
2016. dec. 19. 15:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom😋😋 amugy akkor a rossmannba veszed vagy a dm-be?:)
2016. dec. 20. 16:31
 15/16 anonim ***** válasza:
A rossmannban, azthiszem az olcsóbb is
2016. dec. 20. 18:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Naa most vettem meg😄
2016. dec. 21. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!