A hosszú haj jól állhat az alacsonyaknak is, nem kicsinyíti az alakot?
Figyelt kérdés
Én alacsony vagyok és azt olvastam több helyen, hogy kicsinyíti az alakot és nem előnyös,de én nem akarok megválni a göndör, hosszú hajamtól, csak,mert alacsony vagyok. Most a hátam közepéig ér, de akarom még egy kicsit növeszteni, csak tartok attól,hogy kisebbnek tűnök úgy.2010. máj. 2. 20:11
1/5 anonim válasza:
Engem a hosszú, sötétvörös hajam kifejezetten hosszít!Rövid hajjal (kb 4 éve volt)optikailag sokkal alacsonyabbnak tűntem, olyan kis seggdugasznak, így nem!nehogy levágasd!
2/5 anonim válasza:
alapból a hosszú haj olyan szép,hogy azt fogják nézni,nem a "méretedet" :)
3/5 anonim válasza:
szerintem is nagyon szép a hosszú haj, de igen teljesen igazad van kisebbíti a magasság látványát.. ez kísérletekkel, felmérésekkel igazolt. de nem mindenkinél!!! ezért azt tanácsolom, próba szerencse, ha nem oké a dolog, mert nem tetszik, akkor egy nyissz és újra rövid..
Babett
4/5 anonim válasza:
Szerintem oly mindegy, hogy kicsinyít vagy hosszít, nehogy levágasd rövidre! Nálam sokkal feltűnőbb az alacsonyság, ha tüsi hajjal párosul...
21:46-vel értek egyet, a szép, hosszú hajadat fogják nézni, nem a magasságod :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nem fogom levágatni a hajam, így sokkal nőiesebbnek érzem magam.
2010. máj. 3. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!