Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnék télen barnulni?

Hogyan tudnék télen barnulni?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és úgy nézek ki mint egy vámpír.Szeretek oda figyelmi magamra hogy jól nézek ki,hogy tetszek a csajoknak stb. De nagyon hülyén nézek ki mert nagyon fehér vagyok, mindig is ilyen volt a bőröm nyáron is nagyon sokat kell napoznom hogy elérjek valamit nagyon nehezen tudok barnulni. Mit tudnék ezzel kezdeni ha szoliba megyek bu*inak fognak nézni az emberek szerintem.Valami tipp, javaslat?
2016. dec. 14. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát még van a barnító. De szerintem az nem valami jó választás, mert kizárt dolog, hogy egységesen fel tudod kenni, foltos marad és kopni fog. A szoli lenne a "legjobb" választás, mert úgy egységes lenne a bőrszín.
2016. dec. 14. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem síeléskor is durván barnul az arcom... Mert ugye nem bikiniben síelek... Szóval igazából hülyeség, amit írok, hagyjuk... 🙄
2016. dec. 14. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
#1: Az, fiúnak szoli, kicsit se gáz :'DDD
2016. dec. 14. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyél sok karotint tartalmazó ételt pl. sárgarépa, sütőtök...stb.

Tudom, ez nagyon fura, de ettől is sárgásodik/barnul a bőr, sokkal egészségesebb kinézetű lesz.

2016. dec. 14. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!