Szerintetek melyik színtípusba tartozom?
Egyszer a fodrászom mondta, hogy én 2-be is beleesek, de nem emlékszem melyik volt az a 2. Próbáltam teszteket kitölteni neten, de valahogy a választási lehetőségek között nem találtam olyat, ami teljesen igaz lenne rám.
Hajam: [link]
(Ne a csaj fejét nézzétek, ezt találtam ami teljesen megegyezik az én hajam színével)
Szemem: [link]
(ennél talán egy icipicit sötétebb)
Szemöldököm, szempillám: sötétbarna, szinte már fekete (jóval sötétebb mint az eredeti hajszínem)
Bőröm: világos, inkább barnulok mint leégek a napon, az arcomat viszont pillanatok alatt képes megkapni a nap. Kicsit sárgás beütése van.
Azt hiszem ennyi adat kell a megállapításhoz. Én őszre és/vagy nyárra tippelek, de érdekelne hozzáértőbbek véleménye is:)
Annyit még hogy volt már szőkésbarnára festve a hajam illetve feketére is, mindkettő nagyon jól állt, volt vörösesbarna ami borzalmas volt, nagyon nem illett hozzám.
A bőrszín a fő. Nyarat mondanék, mert barnulsz. Én ősz vagyok - egyébként ezeken belül is vannak kategóriák - és nem tudok barnulni, csak égek. Az őszek meg gyönyörűek vöröses hajakkal.
Mivel a nyár hideg, az ősz meleg, ez elég könnyű. Tegyél az arcod alá különböző színű pólókat. Mint egy előke. Közben nézd a tükörben az arcodat, hogy melyiknél szebb. Melyiknél csillog a szemed, melyik az, amelyiknél mintha karikás lenne.
Ilyen párok:
(hideg - meleg)
fehér - bézs
levendula - barack
hot pink - korall
királykék - zöld
lila - bordó
...
Persze nem biztos, hogy csak az egyik oszlop fog jól állni, de lesz olyan, amiből több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!