Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek melyik színtípusba...

Szerintetek melyik színtípusba tartozom?

Figyelt kérdés

Egyszer a fodrászom mondta, hogy én 2-be is beleesek, de nem emlékszem melyik volt az a 2. Próbáltam teszteket kitölteni neten, de valahogy a választási lehetőségek között nem találtam olyat, ami teljesen igaz lenne rám.

Hajam: [link]

(Ne a csaj fejét nézzétek, ezt találtam ami teljesen megegyezik az én hajam színével)

Szemem: [link]

(ennél talán egy icipicit sötétebb)

Szemöldököm, szempillám: sötétbarna, szinte már fekete (jóval sötétebb mint az eredeti hajszínem)

Bőröm: világos, inkább barnulok mint leégek a napon, az arcomat viszont pillanatok alatt képes megkapni a nap. Kicsit sárgás beütése van.

Azt hiszem ennyi adat kell a megállapításhoz. Én őszre és/vagy nyárra tippelek, de érdekelne hozzáértőbbek véleménye is:)

Annyit még hogy volt már szőkésbarnára festve a hajam illetve feketére is, mindkettő nagyon jól állt, volt vörösesbarna ami borzalmas volt, nagyon nem illett hozzám.

2016. dec. 14. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ezek alapján inkább ősz típusra tippelnék, a legtöbb dolog erre utal, bár az első képen lévő nő egyértelműen nyár típus.
2016. dec. 14. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:

A bőrszín a fő. Nyarat mondanék, mert barnulsz. Én ősz vagyok - egyébként ezeken belül is vannak kategóriák - és nem tudok barnulni, csak égek. Az őszek meg gyönyörűek vöröses hajakkal.

Mivel a nyár hideg, az ősz meleg, ez elég könnyű. Tegyél az arcod alá különböző színű pólókat. Mint egy előke. Közben nézd a tükörben az arcodat, hogy melyiknél szebb. Melyiknél csillog a szemed, melyik az, amelyiknél mintha karikás lenne.

Ilyen párok:

(hideg - meleg)

fehér - bézs

levendula - barack

hot pink - korall

királykék - zöld

lila - bordó

...

Persze nem biztos, hogy csak az egyik oszlop fog jól állni, de lesz olyan, amiből több.

2016. dec. 14. 15:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) közben sokat olvasgattam és inkább a nyárba tartozom, de valahogy ősz is van bennem, annak ellenére hogy nem vöröses a hajam és rosszul is áll
2016. dec. 14. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!