Honnan lehet megállapítani, hogy melyik színtipusba tartozom? A meleg vagy hidegbe?
Ezek alapján mi jön ki? (Tudom, nem egy 100%-os teszt...)
Azt is nézni kell, hogy pl. a szemed fehérje milyen, meg az erek a kezeden.
Nekem barna hajam és szemem van, mindegyik nagyon sötét, feketés. A bőröm nagyon világos, az ereim inkább kékesek, lilásak, a szemfehérjém is kékes. Így simán tél vagyok, tehát hideg. Még akkor is, ha barna a szemem és a hajam.
Szia!
MELEG tónusú embereknél az arcszín általában barackos, pirospozsgás, aranyló, sárgás, árnyalatú. Ha nagyon világos a bőrszín, akkor is sárgás. A szeplők szintén aranybarnák, csokoládébarnák. A bőr lehet érzékeny, könnyen piruló, leégő.
HIDEG tónusú embereknél az arcszín általában rózsaszínes, porcelánfehér, kékes, esetleg szürkés-kreolos árnyalatú. A szeplők hamvasbarnák, kakaóbarnák, szürkésbarnák.
Ami a hajszínt illeti: ha hamvas, szürkés, ezüstös a hajszíned (legyen barna, szőke, vagy fekete) akkor valószínű hideg típus vagy.
Ha aranyló, rezes, vöröses barna, szőke vagy vörös vagy, akkor meleg színtípus vagy.
Ha bizonytalan vagy, próbálj színeket magad elé!
Hideg színek: lila, tiszta kék, tiszta piros, rózsaszín
Meleg színek: narancssárga, sárgászöld, paradicsompiros, csokoládébarna stb.
Itt is sok infó van még erről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!