Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek mi volt a legnagyobb...

Kinek mi volt a legnagyobb összeg amit a fodrásznál hagyott?

Figyelt kérdés
Én pénteken majdnem elsírtam mikor kiderült mennyi lesz a hajam...
2016. dec. 12. 09:47
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Mennyit fizettel kerdezo? Milyen a hajad? Elegedett vagy?
2016. dec. 12. 12:12
 12/23 A kérdező kommentje:

Háát...a hajamnak elég hosszú története van.

A lényeg,hogy sötétbarna hennával volt festve évekig,aztán mikor gondoltam visszatérek az eredeti sötétszőke hajamhoz közölték,hogy sorry de a hennát nem lehet szivatni vagy akárhogy kiszedni a hajból,meg kell várni míg lenő...

Na ez 3 éve volt,ennyit vártam.

Nyáron szívattam le először egy ismerős fodrásszal,mondanom sem kell pocsék lett...kb 4 színű lett a hajam.

Ezután vártam pár hónapot majd bejelentkeztem ehhez a fodrászhoz,aki tudtam,hogy drága már csak a festék miatt is de nagyon jó!

Nagyon hosszú,nagyon sok és erős szálú hajam van.

Rögtön mondta mikor meglátott,hogy ennek az ára igen aranyos lesz.

Szóval egész hajas szívatás,2 és fél doboz festék (kevin murphy)joico hajkezelés,hajvágás,szárítás-4 és fél órát voltam ott.

A végeredménnyel nagyon megvagyok elégedve egyébként! Nagyon szép színe lett,ahhoz képest ,hogy szőkítés után lilában pompázott a hajam 70%-a a henna miatt.

A hajam állapota meg megdöbbentően jó lett,sokkal puhább és szebb mint előtte...ezt nem is értem egyébként,hogy lehet mikor 12 oxival "égette"a hajam.

Az ár mindezért: 38.000 Ft

Még leírni is rossz volt...

2016. dec. 12. 12:26
 13/23 anonim válasza:
100%

Ez erdekes, mert itt mar sokszor olvastam, hogy aki csak ki akar probalni egy uj hajszint,de nem biztos benne, fesse hennaval, mert, hogy az gyorsan kikopik, nem kell megvarni, amig lassan leno. Akkor az is, egy nagyon "jo" tanacs lehet.

Ennek egyebkent ennyi az ara? Vagy csak o kulonosen draga? MEgkerdezted elotte pontosan mennyi lesz? Milyen hosszu a hajad? Enyem derekamig er, nem is merem festetni, 27 vagyok, eddig csak 1 db osz szall van, de nem tudom mi lesz velem, ha tobb is lesz. :D Extra gyorsan no a hajam.

2016. dec. 12. 13:41
 14/23 A kérdező kommentje:

Elég drága a festék igen.

Azt mondta 12.000 lett volna a hajam normális esetben vágással,szárítással.

De mivel szívatta is és nem is volt elég egy doboz festék és háromszoros festés árat kellett számolnia.

Ha legközelebb megyek festeni már "csak" 12.000 lesz.

Hát festés előtt vágott bele 10 cm így most a derekamig ér.

Annyit mondhatok,hogy nem éri meg ha hosszú és sok hajad van :D

Én is azért akartam visszatérni az eredeti színemhez,hogy ne nagyon kelljen festeni.

Hallottam már sok mindent a hennáról,állítólag több féle van és van ami tényleg kikopik, hát az enyém nagyon nem kopott ki.

2016. dec. 12. 13:54
 15/23 anonim válasza:
100%
Igen, ez okos dontes volt, gondolj arra, hogy osszessegeben kesobb sporolsz. Ha most kevesebbet fizettel volna egy rosszabb fodrasznal, a vegen tobbet koltesz ra, csak reszletekben....Amig nem oszulsz addig jo, de utana? Otthon fogod festetni vagy neked meger 12 ezret havonta? Igazabol nekem kb 2-3hetente kellene, mert olyan szinten gyorsan no a hajam, hogy szerintem mar az elso heten lenne valamilyen szintu lenovesem. :S
2016. dec. 12. 14:00
 16/23 anonim ***** válasza:
42%

45 000 Ft

Festés vágás keratinos hajegyeneítés a whitehairnél extrehosszú(fenékig érő) hajammal. 1 teljes évig "spóroltam" rá és gondolkoztam h megcsináltassam-e, ,ert tudtam, hogy ennyi lesz...

2016. dec. 12. 14:12
 17/23 A kérdező kommentje:
Én is ezzel nyugtattam magam :)
2016. dec. 12. 14:14
 18/23 A kérdező kommentje:
és tetszett az eredmény 16-os? :)
2016. dec. 12. 14:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Szintén derékig érő, dús és vastag szálú hajam van. Pont emiatt nem is gondolkodom fodrászon, minimum 10 000 ft lenne alkalmanként egy festés, vágás, szárítás. Szerencsére van egy ügyes kezű barátnőm, ő szokta vágni a végeit pár havonta, meg ő is festi, a frufrumat pedig magamnak vágom. Így tulajdonképpen csak 2 ollóba, meg ecsetbe és festőtálba kellett beruháznom, meg persze a festéket veszem minden alkalommal. Ezzel jelentős összeget spórolok meg évente, hiszen 2 havonta szoktam festetni - vágatni.

Egyébként megengedhetném magamnak a fodrászt, de úgy vagyok vele, hogy ha így is meg tudom oldani, akkor minek fizessek ekkora összegeket.

Persze ehhez hozzátartozik, hogy egyszerű fazonú hajam van, amit mindig ugyanolyan színűre festek. Ha komolyabb változtatást szeretnék, akkor mindenképp felkeresnék egy fodrászt.

2016. dec. 12. 14:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted, hogy a leszívást egy profira bíztad. Hiába került sokba, legalább nem ment tönkre a hajad. Festetni viszont szerintem nyugodtan járhatsz egy olcsóbb helyre is. Nekem a legtöbb othagyott összeg 15 ezer volt egy drága helyen (csak festés meg vágás lapockáig éro hajjal), de többet nem mentem oda, mert az eddigi fodrászom 5 ezerért ugyanúgy megcsinálja.
2016. dec. 12. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!