Mekkora volt a legnagyobb összeg, amit otthagytatok a fodrásznál, és mit csináltattatok?
Első:Mi is csináltattunk oylat...az a keratinos nem?
És tényleg egy kalap szar.:)
9ezer ft mesterfodrászatban. festettem, de úgy, hogy néhány tincset külön élénkebbre a többit meg egy söttebb színre meg vágattam természetesen.
amúgy nem szoktm ilyen drága fodrészhoz járni, csak 1x mentem mivel ők sokkal jobban értenek ahhoz, hogy miylen szín és fazon áll jól. sajna muszáj volt mert elég problémás a bőrszinem meg a fejem is nagyon kerek. szóval egyszer levágattam ott, és utána már tudtam modnani egy "sima mezei" fodrásznak is, hogy milyen hajat szeretnék :)
de ezta rekordot valszeg meg fogom dönteni, mert nagyon törik a hajam és ki szeretném próbálni azt a forró ollós technikát. a közelben csak ebbena srága fodrászatban csinálnak ilyet, szal muszáj lesz oda mennem.
17/L
5500Ft
A végéből vágattam 1 centit melegollóval :/ Többet nem is járok ahhoz a fodrászhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!