Miért szőrös a nők, lányok karja?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap is láttam egy jó csajt utána megláttam a karját és szőrösebb volt mint az enyém.Annyira kiábrándító volt.Miért nem borotválják le a karjukat a nők?2016. dec. 8. 19:40
1/21 anonim válasza:
Gyantázni szokták és az igényesebb réteg ezt meg is teszi.
2/21 anonim válasza:
kérdező, remélem te is borotválod magad mindenhol:-D
3/21 anonim válasza:
Kérdezd az evolúciót, ha szerencséd van válaszol is.
4/21 anonim válasza:
Uramisten. Nekem is szőrös a karom (jó, nem olyan pl. mint egy férfinek), de nem értem ez miért baj?! Teljesen normális jelenség, egyébként ha valaki borotválja még erősebb lesz a szőrzet, ezért szokták gyantázni.
Ennyi erővel levágathatnánk nullással a hajunkat is:DD
Ja, és te is borotváld a karod, a lábad, de a fejeden se maradjon semmi ;)) jóóó??? :D
5/21 anonim válasza:
Én mondjuk azért nem borotválom, mert szőke pihés. Vagy az is baj már?
6/21 anonim válasza:
dehogy baj maradjon a szakáll férfias de amúgy nem gáz:) 23f
7/21 anonim válasza:
azokat a szőröket érdemes vágni amik végtelenségig nőnek
8/21 A kérdező kommentje:
Én szoktam magam borotválni a lábam és karom kivételével mindenhol.A kis puha pelyhes nem zavar de amikor fekete és dús az igen.
2016. dec. 8. 21:04
9/21 anonim válasza:
Arra meg nemgondoltal, h nem tehet rola? A masik pedig az hogy borotvalni nem lehet, mert az nem hosszu ideig tart, megerosodik tole stb. A gyantaztatassal az a baj, hogy meg kell varni amig megint megno olyan hosszura hogy mar gyantazni lehessen..hidd el oket is zavarja, de egy sotet haju lanynak altalaban a karjan is sotetebb erosebb szor van..ezt el kell fogadni es tenyleg elhiheted hogy ezek a lanyok nembiztos hogy igenytelensegbol, hanem azert nem szedik le, mert igyis ugyis borostas lesz stb. es aki normalisabb es igazan szereti oket nem a szorszalakat fogja szamolgatni a karjan..
10/21 anonim válasza:
Szerintem is undorító, egyetértek a kérdezővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!