Hatásos a kamilla teáás gőzöléés pattanasokra? Lecci tapasztalatokat!
Nemis nagyon a pattanasokkal van godndom mert abbol csak 1-2 van,azis oan h épp h latszik,regebben volt egypaar es sajnos vlmeiknek a nyoma meg mindig az arcomon van ien piros kis folt,heg,es elegge zavarnak,maar sok kenceficeet kiprobaltam, mindenfele kremet raa,hazilagis v akar gyogyszertarban kaphatot,de semmi sem segitt,es maar sok helyen olvastam a gőzölest h 1-2 het es osszehuzza a porusokat miwel gyulladas csokkento gyogyitto hatasa van,lecci ha vlkinek vlmi tapasztalat van irja le,jaj es meg azt h ha felforralom a vizet beleteszem kamillat,utanna csak siman hajoljak folee v tegyek vlmit az arcomra torolkozo v vlmi?mert vlhol aztis olvastam....es mennyi ideig gőzölgessem???
Előre is köszi a válaszok!
igen hatásos :). hát én akkor szoktam mikor elszaporodnak rajtam a pattanások, és akkor megkérem nővérem h jöjjön át, gőzölök, és mivel felpuhítja az arcom könnyebben kijönnek a pattanások is fájdalom nélkül. meg persze a gyulladáscsökkentő hatás!!!! kamillából kis tonikot is tudsz csinálni, amivel áttörölheted az arcodat.
19/L*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!