Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet belolem kozmetikus ha...

Lehet belolem kozmetikus ha izzad a kezem?

Figyelt kérdés

2016. dec. 6. 08:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Kerdezo: ez lenne az alommunka szamomra de felek hogy ez igy nem valosithato meg
2016. dec. 6. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Te érzed,hogy zavar e a munkában.
2016. dec. 6. 09:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyenlore meg messze vagyok ettol a szakmatol mert meg gimibe jarok. Ugy hogy nem igazan tudom... van akinek hasonlo problemaja van es megis ebben a szakmaban dolhozik?
2016. dec. 6. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem akadaly
2016. dec. 6. 18:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Valaki még?:(
2016. dec. 12. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Kozmetikusnak tanulok jelenleg, 20 éves vagyok. A suli előtt nekem is volt, hogy izzadt a tenyerem, sőt ha elméleti óra van és számonkérés, akkor még most is, az izgalom miatt. Viszont a gyakorlati napokon egyáltalán nem, sokat mosunk kezet, nyilván masszázs közben nem, de akkor úgyis olajjal vagy masszázskrémmel dolgozunk, tehát egyáltalán nem zavaró. Van, hogy nem is izzad egyáltalán. Elején én is izgultam, hogy mi lesz velem, de leküzdöttem. Igazából annyira el vagy foglalva, hogy jól csináld, koncentrálsz, hogy nincs is időd izzadni :-D

2017. jan. 16. 17:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül amúgy sikerült, kozmetikus lettem.😄 Igaz még nem nyílt meg a saját szalonom,de majd ha kész akkor végre benne is fogok dolgozni.
2023. febr. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!