A lézeres szőrtelenítőknél mit jelent a villanászszám?
Igen a villanó cső élettartama ennyi.
nagyjából kiszámolod, hány villantással tudod lefedni a kezelendő felületet és mengnézed hányszor van meg az össz villanás számban. Annyi kezelési alkalomra elég a készülék. Így ki lehet számolni egy teljes kezelés árát is.
Értem, köszönöm ,de akkor nem értem miért írják az egyik terméknél, hogy :
,,incs szükség cserealkatrészekre, nincs extra költség
A Philips Lumea egy teljes körű megoldás, és a dobozból kivéve azonnal üzemkész. Ami még ennél is fontosabb, !nincs szükség cserelámpára! vagy gélekre. "
Ok :)
Egyébként éppen ma jártam egy üzletben, ahol láttam ilyen készüléket és ott az állt mellette, ha a teljes test felület minden pontját kezeli valaki, akkor is 6 évig üzemképes a készülék. Ez az általam megsaccolt 100 villanás/alkalomnál 100-szor több villanást jelent alkalmanként. Ennél többet senki nem használ de kevesebbet igen. Vagyis minimum 6 év, de a használattól függően ennél jóval hosszabb is lehet az élettartama a kezelt felület függvényében.
Megörültem amikor megláttam és átnéztem a vele kapcsolatos reklám anyagot, hogy tudjak róla konkrétumot mondani. Most ennyit tudok róla mondani a gyártó leírása alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!