Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért töredezik ennyire a hajam?

Miért töredezik ennyire a hajam?

Figyelt kérdés
Nem használok hajszárítót, nem is vasalom, és még festeni sem festem a hajamat. Balzsamot is használok, hajpakolást is szoktam használni+ még hajolajat...de semmi. Nagyon száraz a hajam bármit csinálok vele, és ha elmegyek vele fodrászhoz két nap után ugyanolyan töredezett.. Mit tudnátok ajánlani? (mellemig ér a hajam)

2016. dec. 1. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert nem viszel be elég vitamint, ami erősítené a hajadat!
2016. dec. 1. 20:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Például?
2016. dec. 1. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:

a-vitamin

[link]

2016. dec. 1. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Van, akinek szimplán ilyen a haja és semmit nem tud vele tenni :( De az is lehet a probléma oka, hogy vizesen fésülgeted, túlzottan megdörzsölöd a törölközovel, vagy hidegben nem hordasz sapkát.
2016. dec. 1. 21:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom.:)
2016. dec. 1. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Szedj B-komplex vitamint, és E vitamint! Nagyon hasznosak, nem drágák. Cseréld le a párnahuzatodat, az is rocsonhaltja a hajvégeidet!(a selyem párnahuzat a legjobb) Valamint hajmosás után ne törölközővel töröld át a hajad, hanem használj egy pólót, vagy vékony hosszúújjú felsőt, sokkal gyengédebb! Cseréld le a fésűdet, az is sokat segíthet. Én miután Tangle Teezer-re váltottam, egy évben kétszer vágatok kb másfél centit, mert nem törik a hajam. Kicsit drágább, de itt a karácsony, kérheted ezt ajándéknak :) (Müllerben lehet kapni)

[link]

A hajgumi is fontos, hogy ne erős hajgumikat használj, ami teljesen tönkreteszi a hajad! Nekem ezek a kedvenceim. : [link]

(ezt is be tudod szerezni a Müllerből)

Valamint hajmosás előtt egy kis kókuszolajas hajpakolás, kb 2-3 óráig hagyd rajta a hajadon, majd jöhet a sampon,balzsam és a hagyományos hajpakolás, hajolaj. Hajolajak közül az argánolajat tudnám kiemelni. csodákra képes.

Remélem tudtam segíteni! :)

2016. dec. 2. 13:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegeket.:)
2016. dec. 13. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!