Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Égési sérülés eltűnik valaha?

Égési sérülés eltűnik valaha?

Figyelt kérdés
kb 4 hónapja megégettem magam elég durván vízzel. Elmúlik valaha? kb 7-8 centis barnás folt jelenleg.
2010. ápr. 30. 22:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
anyukámnak nem múlt el
2010. ápr. 30. 22:20
 2/14 anonim ***** válasza:
el, de olyan 10év kell hozzá sajnos :S
2010. ápr. 30. 22:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát én még a nyáron egyszer egy buliban valahogy belehajoltam egy cigicsikkbe (az államnál), 1 hónap volt amíg meggyógyult és most már szinte lehetetlen észrevenni. A kérdésedre válaszolva nem hiszem, hogy nyom nélkül el fog tűnni, de lehet rá kenőcsöket is kapni, és az elősegíti a gyógyulást.
2010. ápr. 30. 22:28
 4/14 anonim ***** válasza:
A barátnőm a forróvizet véletlen magára borította. Rendszeresen járt kötözésre...(elég komoly volt, az ujjai nyomát is lehetett látni a kezében)..és kapott valami csodakrémet is amitől 1hónap alatt elmúlt neki az egész. PEDIG NAGYON DURVA VOLT!
2010. ápr. 30. 22:42
 5/14 anonim ***** válasza:
ha azonnal lekezeled propolisszal, már sztem nem lenne ott. nem tudom, hogy így utólag mennyit hat, próbáld ki. folyékony formában próbáld meg beszerezni, ma már talán nem olyan nehéz
2010. ápr. 30. 23:19
 6/14 anonim ***** válasza:

5 éve lett egy kb 3 cm-es hegem vasalótól, 2 éve pedig egy folt a derekamon, mert nekidőltem egy állólámpának.

Mindkettő látszik még most is.:-S

2010. ápr. 30. 23:34
 7/14 anonim ***** válasza:
vannak erre krémek, a patikában tudnak adni - nem olcsóak, és teljesen nem tüntetik el, de nagy mértékben halványítanak...minél fiatalabb vagy, annál nagyobb az esélyed rá, hogy kevésbé észrevehető lesz
2010. ápr. 30. 23:42
 8/14 anonim ***** válasza:
én januárban égettem meg a hasamat. másodfokú égési sérülés volt. aloe verával kezeltem, 2 hét alatt besebesedett, nem piszkáltam, magától leesett a var, és még mindig megvan a folt:S nagyon csúnya, és előre rettegek a nyártól...
2010. máj. 1. 00:01
 9/14 anonim ***** válasza:

a barnás folt az elmúlik, legalábbis akkor, ha az egy égési sebet takar. elszárad és lelehet kaparni, vagy lejön magától. énmár sokszor öntöttem a kezemre forró olajat, barnás foltok lettek utána, majd elszáradt és lekapartam és kész. már nemlátszik semmi, pedig kb 2-3 hónapja volt.

viszont ha nagyon durva, akkor fehéren ottfog maradni, mintha pigmenthiányos lennél. bár ezt már tűz okozta és nem forróvíz

2010. máj. 1. 00:33
 10/14 A kérdező kommentje:

hát ez nem olyan barna folt, nem lehet sajnos lekaparni.

köszönöm a kérdéseket, kiprobálom remélem hatni fog

2010. máj. 1. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!