Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk nektek tetszik ha egy...

Fiúk nektek tetszik ha egy lánynak nagyon hosszú haja van?

Figyelt kérdés

2016. dec. 1. 13:11
1 2
 11/17 anonim válasza:

Szia. Már annyira izgat, hogy milyen lehet, küldenél egy képet.

Szerintem, ha te szereted akkor ne foglalkozz azzal hogy kinek mi tetszik !😊

2016. dec. 6. 06:39
 12/17 anonim válasza:
65%
Igen, mert praktikus. Ha kutya pózban csinálják, gyeplőként funkcionálhat, gyiaa gyiaa kiáltás kíséretében!
2016. dec. 6. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok fiú, sem leszbikus, de nekem nagyon tetszik, ha valakinek ápolt extra hosszú haja van. Nekem pl. a fiúkon is jobban tetszik ha hosszú, ápolt hajuk van, ahelyett hogy mind, vagyis 99% rövidre vágatja.

Nekem is küldhetsz képet, ha van kedved. Kíváncsi vagyok a hajadra.

2016. dec. 8. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem. Ha ki van engedve, egy nagy kócos lobonc, ha össze van fogva, akkor meg tökmindegy, hogy lapockáig vagy térdig ér. Nekem max derékig érő tetszik akkor, ha ápolt.
2016. dec. 8. 16:32
 15/17 anonim válasza:
Szép a hosszú haj, ha derékig ér max., meg attól rövidebb, hátközépig érő is szép, csak ne túl rövid, fiús legyen. Szerintem is túlzás a térdig érő, de az a fontos, hogy neked tetsszen és jól érezd magad a bőrödben.
2016. dec. 8. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nőként bocsánat, hogy közbekotyogok: számomra annyira elbűvölő az ilyen hosszú haj, hogy ha utcán látom, nem tudom levenni róla a szemem.
2016. dec. 12. 08:48
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minél hosszabb,annál jobban tetszik!

növeszted még mindig?

2021. máj. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!