1/10 anonim válasza:
Nem igazán vagyok oda a hosszú hajért, nálam színben és hosszban is ez a favorit: [link]
2/10 anonim válasza:
Nekem olyan van,mint a második,szóval igen,tetszik :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem szép, sokaknak kéne ilyen
4/10 anonim válasza:
Nem. Túl van szőkítve és csak lóg.
5/10 anonim válasza:
Nem csúnya, de mondjuk egy természetesebb árnyalatú szőke haj jobban néz ki sokkal. Főleg hogy valahogy a legtöbb lány elfeledkezik arról hogy ehhez a szemöldököt is világosítani kéne... sok esetben olyanok ezek a hosszú műszőke hajak mintha paróka lenne a csajokon. Kevés lánynak áll jól.
6/10 anonim válasza:
túl mű ez a szín, meg az egésznek olyan fakó, száraz, sprőd hatása van. ez pl 1000x szebb:
7/10 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű, szívesen cserélnék velük :)
8/10 anonim válasza:
a színe szerintem is túl mű, de a hossza igen :) nekem is ilyen hosszú hajam van, és imádom *-*
9/10 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nagyon szeretem a hosszú hajat, akár nő viseli, akár férfi.
A színről pedig annyit, hogy másokon tetszik a szőke, még ennél sokkal világossabb is. De csak másokon. Én soha nem festeném be az enyémet. Tökéletesen meg vagyok elégedve az eredeti hajszinemmel. :)
10/10 anonim válasza:
Tetszik hát. Mit meg nem adnék egy ilyen hajért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!