Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aranyszőke hajfestékből ki...

Aranyszőke hajfestékből ki milyet használ?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb ami szép aranyszőkére festi a barna hajat?
2016. nov. 26. 06:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a wellaton 9/3-at használom, nagyon meg vagyok vele elégedve.
2016. nov. 27. 16:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, én a syoss- oleo intense hajfetékét használom, azon belül is a 8-05- bézsszőke árnyalatát. Kicsit féltem, hogy túl világos lesz, mert azért nem akartam túlzásba vinni, igazi aanyszőke szerettem volna lenni, és tökéletesen bevált. Alapból vékonyszálú, töredezése hajlamos a hajam, nyilván a festés nem segít ebben, de amit észrevettem, hogy egyáltalán nem is rontott a hajam állapotán. Nagyon szeretem, sokan megdicsérik és azt hiszik hogy az eredeti hajszínem (nyilván ebben szerepe van annak is, hogy nem hagyom hogy feltünően nagy lenővésem legyen). Csak ajánlani tudom, semmi pénzért nem cserélnék, és felvinni is egyszerű, nem csöpög. Remélem tudtam segíteni.
2017. jan. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!