Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aranyszőke hajból hogyan...

Aranyszőke hajból hogyan lehet sima szőke?

Figyelt kérdés

Sokáig volt színezett fekete a hajam. Mivel egyáltalán nem kopott ki, ezért tegnap el kellett mennem leszívatni, mert ugye meguntam és vissza szerettem volna szőkülni (a természetes hajszínem ilyen szőkés-barna).

De a szín, amit kaptam, nem tetszik :( Nem vagyok hülye, tudom, hogy azért a festett feketéből nem lehet szőkét csinálni, úgyhogy én már azzal is tökéletesen meg vagyok elégedve, hogy egyrészt a fodrászom elvállalta a szívatást, másrészt egy alkalommal leszedte a festéket és még csak nem is kellett vágatni a végéből, harmadrészt meg mert a szín, amit kaptam, hasonlít az álomszínhez. "Hamvas aranyszőke" árnyalatot néztem ki a fodrásznál a szívatás előtt pár héttel, azt mondta, rendben van, megcsináljuk. Nyílván mivel fekete volt a hajam, így a "hamvas" árnyalat helyből ki volt lőve. Amikor először ráment a szőkítős anyaggal, a töve szinte fehér(a lenövés miatt), az alja narancsos-barnás volt. Ezt a narancsos színt a második kenés után sem dobta le a hajam, ez keveredett a szőke festékkel. Ott a szalonban nagyon szépnek láttam, teljesen elégedett voltam vele, nagyon szép sötétszőkének láttam, arany csillogással, itthon viszont valahogy máshogy látom (remélem csak én mesélem be magamnak) a színét, már nem annyira tetszik. (Lehet hogy még nem szoktam hozzá, olyan sokáig voltam sötét hajú). Nagyon aranyfényű, szinte már rézszínű a hajam, mint ha paróka lenne a fejemen :(

A fodrászhoz nem merek visszamenni, mert csak egy hónap múlva vállalja el az újabb szőkítést, és azt mondta, akkor már lehetek szép világosszőke. De addig mit csináljak? :( Nem tetszik. És közbe meg iskolába kell mennenm, és olyan mintha virítana a hajam. Azt mondta a fodrász, hogy ez az arany fény ki fog kopni a hajmosások alkalmával, de addig mit csináljak? Mit ajánlotok, mit kenjek rá?

Megköszönöm a tapasztalt szőkített hajúaknak, ha segítetek :( :D

16/L

2016. ápr. 9. 10:19
 1/1 A kérdező kommentje:

UI: Egyáltalán nem bántam meg, hogy leszivattam, és továbbra is "küzdök" majd, hogy elérjem az álom hajszínt, mivel nagyon szeretnék már szőke lenni, mert a szemöldök és a szempilláim is szőkék, így szerintem más szín nem is állna jól nekem :'D (Nem is értem, hogy mertem befesteni a hajam pont feketére.. bár mondták, hogy nagyon jól áll)

De jelen pillanatban inkább visszafesteném sötétre, minthogy rézhajjal járkáljak. Nem akarom megsérteni a reézhajúakat, az is nagyon szép tud lenni, de nekem borzasztóan áll szerintem, nem illik a típusomhoz.

Ilyen hajszínt szeretnék elérni :)

[link]

És most kb. ilyen:

[link]

2016. ápr. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!