Ajánlanátok natúr samponokat?
Elsősorban natúrabb, sls, szilikon mentesre törekszem.
Eddig az alterra gránátalmás samponját próbáltam, de borzalmas volt utána a hajam, mintha meg sem mostam volna.
Tudni kell rólam, hogy sokáig megszállott Bánfis voltam, de nagyon kiszárította a fejbőröm. A szárító hatás miatt a hajam 3 napig elviselhető állapotban maradt leengedve is, így mindenféleképpen olyat keresek ami hasonló eredményt produkál.
A fejbőröm hidratálására is írhattok tippeket, nagyon hálás lennék!
Semmilyent.
Én is kipróbáltam párat. Semmi baja nem volt a hajamnak előtte, aztán ezektől a csoda natúr samponoktól viszketett, zsírosabb lett.
Visszatértem a normál samponokra (Gliss Kur). Azóta megint szép a hajam :)
én a dm babylove samponját szeretem. nem tisztít úgy, mint egy rendes sampon, de a fejbőrviszketésem elmúlt, mikor ezt használtam. néha visszatérek rá egy flakon erejéig, amúgy fructis vagy aussie, mert ezekből kevés kell, mégis jól habzanak, és finom az illatuk. mindennap mosok hajat, úgyhogy nekem fontos az egyszerűség.
mikor szárazabbnak érzem a fejem, egyszer-egyszer balzsammal mosom meg. ilyenkor nem samponozok. ugyanolyan ápolt az eredmény. érdemes lehet esetleg váltogatnod, és nem mindkettőt használni egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!