Mitől vannak kisebb pattanások a hátamon? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Kisebb-nagyobb pattanások vannak a hátamon.
Mitől van?
Pamut ruhákat hordok,több tusfürdőt kipróbáltam,szóval ezektől nem lehet.
Mit tegyek ellene?Mit javasoltok?
2016. nov. 21. 19:16
1/2 anonim válasza:
Nekem is vannak és nekem többen javasolták a szolit, mert hogy az eltünteti majd őket. Nyáron persze lehet helyettesíteni napozással. Vagyis ha jobban belegondolok tulajdonképpen a napozást helyettesítjük szolival :D Mindegy, a lényeg a lényeg. Sajnos tapasztalataim még nincsenek, mert pillanatnyilag nem telik ilyen felesleges kiadásokra, mint a szolárium. Remélem azért segítettem! 18/L
2/2 anonim válasza:
Nekem rengetek volt a hatamon. Dm vagy rosmannban mar nem emlekszem vettem bioderma seborrhoea kremet (ilyen aknes meg pattanasos borre valo) na az 2 het alatt eltuntette a hatamrol a mellkasomrol es azota nem jott vissza beteg vagy 1 evig seznvedtem kis pattanasokkal nyakam is tele volt es semmi nem volt bennuk. Olyan mintha. Fogkrem. Napi 1 szer bekenek estere alszol bene reggel lemosod. Vekonyan . raszarad utana ugyis lepereg a poloba xD nagy tegelyben aruljak 1000 forint eleg egy evig kb . baratnomnek is megoldotta a hatat es met a baratomon a hatan voros holyagos pattanasok voltak na azt is leszedte:D nagyon jo cucc hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!