Tapasztalaitok érdekelnének, hogy melyik, vagy milyen hajszinező festéket érdemes venni?
Azért a középbarna elég sötét szín, nem vagyok biztos benne, hogy egy sima színező világosítana rajta eleget.
Igaz, az egyik barnát próbáltam a Casting Crème Gloss színei közül, de én nagyon elégedett voltam vele. Fokozatosan kopott és a balzsam benne szuper!
Esetleg próbáld meg ezt.
Nem hinném, hogy rosszul állna, ha jól van megcsinálva (értsd: nem egy határozott csíkkal válik el a barnától), de megértem, hogy csak próbálkoznál.
Szia ismét. Nos, a világosbarna sötétebb mint a szőke, szóval nem valószínű, hogy sikerül, amit szeretnél.
Van még ez a palette color shampoo 320-as "szőkítő", de sokat ez se fog világosítani rajta. Nem tartós, szóval egy próbát esetleg megér. Azt nem írtad, hogy ez a középbarna festett vagy természetes. Ha festett akkor lehet, hogy inkább vörösesbe csap át a szín.
barátnőm ezt használta, a haja közepétől lefele, nagyon szép eredménye lett :) vannak különböző árnyalatokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!