Az ilyen mértékű hajhullás egyáltalán normális? (Képet csatoltam. )
Anya szerint az. De most már két hete ha hozzányúlok, tízesével hullik, hajmosásnál/fésülködésnél meg úristen... Ezen a képen a legutóbbi hajmosásom eredménye látszik, most hullott talán a legtöbb.
Vékony szálú és kevés hajam van alapból, szóval nagyon megérzem, hogy hullik, és ehhez mérten nézendő a kép.
Ha ez kóros, milyen orvoshoz érdemes ezzel fordulni?
A patikában adtak vitamint, meg alapból is szedek, szóval én egyénileg erre jutottam eddig.
20/L
a hajad hosszához képest a hajmosásos kép szerintem nem olyan sok. viszont ha fésülködésnél, vagy csak ha hozzányúlsz akkor is kihullik ennyi, az már lehet nem normális.
2 héten belül nem fogsz megkopaszodni. szerintem később se.
az időjárás miatt is lehet. most ősszel nekem is több hullott ki, mint általában, ezért már hordtam is sapkát.
a vitamin jó ötlet, de nyilván kell egy kis idő, mire meglátod a hatását.
ha ezek a gyulladások nemrég lettek kezelve, akkor lehet amiatt tart ez még mindig.
szerintem ne aggódj annyira, mert annak nincs értelme. elmész orvoshoz, vitamint is szedsz, úgyhogy megtettél mindent.
A foltos kopaszodast altalaban stressz okozza.
Az endokrinologia igen, a hormonokkal foglalkozik. Kerj beutalot. Ott is csak vert vesznek, de mast neznek benne, sima laborban nem nezik a hormonokat.
5. vagyok. Hát nekem alapvetően hullott már stressztől nagyon durván (haláleset a családban), aztán állandó hajlamom van vashiányra és D-vitaminhiányra, ezek szedését nem hanyagolhatom el. Pár éve meg összeszedtem egy vírusfertőzést, amitől brutálisan hullott, ja és nekem ráadásul rövid hajam van. Már parókán gondolkodtam, akkor a párom elráncigált egy hajgyógyászhoz, aki azóta is sokat segít, ha megindulna egy hullási folyamat, most már ő a fodrászom is.
Nem fogsz megkopaszodni két hét alatt, nekem ettől sokkalta jobban hullott hetekig, mikor volt az a vírusom és kórházban voltam, de nem kopaszodtam meg szerencsére, és aztán nagyon lassan, de javult a hullás, ahogy legyőzte a szervezetem a vírust, meg kezdtek hatni a vitaminok és a kence, amit a fejemre kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!