Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ilyen mértékű hajhullás...

Az ilyen mértékű hajhullás egyáltalán normális? (Képet csatoltam. )

Figyelt kérdés

[link]

Anya szerint az. De most már két hete ha hozzányúlok, tízesével hullik, hajmosásnál/fésülködésnél meg úristen... Ezen a képen a legutóbbi hajmosásom eredménye látszik, most hullott talán a legtöbb.

Vékony szálú és kevés hajam van alapból, szóval nagyon megérzem, hogy hullik, és ehhez mérten nézendő a kép.

Ha ez kóros, milyen orvoshoz érdemes ezzel fordulni?

A patikában adtak vitamint, meg alapból is szedek, szóval én egyénileg erre jutottam eddig.

20/L

2016. nov. 21. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a hajad hosszához képest a hajmosásos kép szerintem nem olyan sok. viszont ha fésülködésnél, vagy csak ha hozzányúlsz akkor is kihullik ennyi, az már lehet nem normális.

2 héten belül nem fogsz megkopaszodni. szerintem később se.

az időjárás miatt is lehet. most ősszel nekem is több hullott ki, mint általában, ezért már hordtam is sapkát.

a vitamin jó ötlet, de nyilván kell egy kis idő, mire meglátod a hatását.

ha ezek a gyulladások nemrég lettek kezelve, akkor lehet amiatt tart ez még mindig.

szerintem ne aggódj annyira, mert annak nincs értelme. elmész orvoshoz, vitamint is szedsz, úgyhogy megtettél mindent.

2016. nov. 22. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:

A foltos kopaszodast altalaban stressz okozza.

Az endokrinologia igen, a hormonokkal foglalkozik. Kerj beutalot. Ott is csak vert vesznek, de mast neznek benne, sima laborban nem nezik a hormonokat.

2016. nov. 22. 17:18
 13/13 anonim ***** válasza:

5. vagyok. Hát nekem alapvetően hullott már stressztől nagyon durván (haláleset a családban), aztán állandó hajlamom van vashiányra és D-vitaminhiányra, ezek szedését nem hanyagolhatom el. Pár éve meg összeszedtem egy vírusfertőzést, amitől brutálisan hullott, ja és nekem ráadásul rövid hajam van. Már parókán gondolkodtam, akkor a párom elráncigált egy hajgyógyászhoz, aki azóta is sokat segít, ha megindulna egy hullási folyamat, most már ő a fodrászom is.

Nem fogsz megkopaszodni két hét alatt, nekem ettől sokkalta jobban hullott hetekig, mikor volt az a vírusom és kórházban voltam, de nem kopaszodtam meg szerencsére, és aztán nagyon lassan, de javult a hullás, ahogy legyőzte a szervezetem a vírust, meg kezdtek hatni a vitaminok és a kence, amit a fejemre kaptam.

2016. nov. 22. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!