Barna hajamat ezüstszürkére festeném. Hogyan fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
Ötleteim vannak, interneten néztem szőkítőport, ezüstszürke hajfestéket is.
Viszont nem tudom, hogy hogyan álljak neki a folyamatnak. Ha lehetséges, mindenképpen itthon szeretném szőkíteni és festeni is, csak nem értem a szőkítés mikéntjét.
Olvastam, hogy rossmannban js lehet kapni szőkítőport és ahhoz kell valami oxi nevű lötyi...
Olyan lányok válaszát várom, akik csináltak ilyet maguknak, vagy fodrásszal, és nem akarnak kioktatni, meg leszúrni a kérdés miatt.:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 21. 00:01
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem inkabb fodrasz.nagyon maceras az egesz foleg barna hajjal.max keress valami hozza erto ismerost de szerintem nagyon gondold meg.lehet fodrasszal lenne egy 10es de ez tenyleg nagyon nehez.es igy h nem annyira vagy kepbe (nem bantaskent) de szerintem ezt meg azse kezdene el maganak aki tanult ebben..gondold meg nagyon szerintem:) raadasul nagyon le amortizalja a hajad.
2/4 anonim válasza:
Még fodrásznak sem egyszerű művelet, és több alkalom kell hozzá. A legnagyobb jóindulattal írom, hogy ne próbálkozz otthon ezzel.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem fodrász festi, de előtte szívatja is, mert először sárgás lett. Utána keni fel a hajfestéket...
Szerintem fodrásszal csináltasd!
4/4 A kérdező kommentje:
Hello, csak meg szeretném írni, hogy most már másodszor csináltam magamnak, és semmi probléma nincs, sima ügy.:D Utánaolvasgattam, volt egy oldal, ahol részletesebben leírták, mizu. És tádám, nincs semmi bajom.:D
2017. febr. 5. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!