Vágja valaki saját magának a haját?
Hogy szokott sikerülni?
Elsősorban lányok válasza érdekel, de fiúk is válaszolhatnak
Én magamnak vágom. Hosszú, átmenetes, elől tépett.
Eddig még senki sem vette észre, hogy valami gond lenne vele, sőt, inkább dicsérni szokták :)
Szintén magamnak vágom, géppel + ritkító ollóval.
Kb. 3-4 méretet használok a gépen, alul 1,5mm egyel feljebb 3mm, 9mm és 15mm ezek között pedig végig megyek a ritkító ollóval, hogy legyen átmenet. Sokan dicsérik és nem tűnt még fel, hogy nem fodrásszal vágatom. Néha kicsit maceráns de elrontani nem nagyon lehet max 1 óra, ha fodrászhoz járnék se lenne kevesebb és így olyan, amilyen én akarok.
Most meg kell várnom h nőjön annyit h megpróbálhassam újra :D
Remélem a páromnak tetszeni fog :D
Magamnak vágom 8.osztályos korom óta, mert gyönyörűen újra elbszta anno a fodrász a hajamat.
Azóta egyszer törtem meg a hagyományt egy fodrászattal, de csak mert kezem nem bírta xD s alap formát vágattam s mondtam többit magamnak megoldom.
Nekem eddig mind jól sikerült, páromnak is én vágom. Suliban meg ismiknek vágtam - kb minden alap fodrászati kellékem megvan.
Művészetis voltam. S rengeteg mindent szeretek: Szobrászat, grafika, varrás, tervezések stb. ^^
23-N
Szoval long bobot akartál vágni? nekem most olyan van, korábban anyukám vágta, de ő nem olyan ügyes, amikor kicsit megnőtt fodrásszal vágattam formára, de most legutóbb kicsit rövidebbre sikerült. De e-bayen rendeltem hajvágó clip-et: [link]
Ha majd kicsit megnő anyukám ezzel fogja vágni, és így nem kell érte fizetni+ nem lehet elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!