Van még itt valaki, aki saját magának gyantázza az intim területét?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülhet egy intim gyantázás, erre vidéken? [Szabolcsban]2012. dec. 11. 20:42
1/6 anonim válasza:
Hogy jön össze a két mondat? Én magamnak itthon gyantázom, nem tudom mennyibe kerül, de keress kozmetikát árlistáit a neten és megkapod a választ.
2/6 anonim válasza:
Hát én nem terpeszkednék idegen ember elé, elég gáz... ha ezt nem tudja valaki magának megcsinálni akkor inkább borotválja, bár nagyon bénának kell lenni hogy valaki ne legyen képes rá.
3/6 anonim válasza:
Vidéken is szalonfüggő,mert minnél jobb helyen van,bejáratott annál drágább.Egy kis kozmetika olcsóbb jóval.
4/6 anonim válasza:
Én Bp-n 1800-ért csinálom. Gondolom vidéken van még olcsobban de 1000 alatt tuti nincs.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat.:) Ma próbálom ki először magamnak, meg úgy alapból a gyantát is:)
2012. dec. 12. 13:27
6/6 anonim válasza:
ha elöször csinálod, ne intimmel kezd. Azért nem olyan egyszerű, könnyen betépheted és véraláfutásos lesz. Kezd a lábaddal az a legegyszerűbb. (elöző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!