Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet leszokni a...

Hogyan lehet leszokni a mindennapi hajmosásról?

Figyelt kérdés

Kezdem az elejétöl: 9 ÉVE MINDENNAP HAJAT MOSOK! Tudom most mindenki idegosszeomlást kapott de igen! Mindennap :D Már reggeli rutinommá vált. Na most a kérdés az hogy hogyan lehet erről leszokni!

Már próbáltam de mivel suli van szinte mindennap ezért nem állithatok oda olyan séróval mint aki 5 napja nem mosott volna hajat :D

SZÁRAZ SAMPON KIZÁRVA! egyszer használtam .. ragacsos lett a hajam és olyan mintha 2szeresen bezsirosodott volna.

Tehát az első kérdés ez volna :D

2.kérdés: Tudtok valami jó hajápoló olajat/pakolást?

pl. Kókuszzsír

Hol lehet venni?

Mennyi ft?

Ti mit használtok/ mi vált be? :)

Köszönöm ha igy már végigolvastad, kérlek segíts mert tényleg most a hajam nagyon rossz állapotba van :)

2016. nov. 17. 15:22
1 2
 11/17 anonim válasza:

"Köszönöm ha igy már végigolvastad, kérlek segíts mert tényleg most a hajam nagyon rossz állapotba van :)"

Most egeszseges vagy sem?😂

Egyik szavad uti a masikat😅

2016. nov. 18. 20:45
 12/17 anonim ***** válasza:

temeg hogyan raktál ide szmájlit?

én is akarok

üdv,

Dörrentős

2016. nov. 18. 21:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Senki nem hat igénytelennek ha egy napig nem mos hajat. Ezt próbáld tudatosítani magadban.
2016. nov. 19. 01:53
 14/17 anonim ***** válasza:

jó, de a smilit hogy raktad?

próba: :D

2016. nov. 19. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:

látod, nekem nem rakja a smilit

:)

:(

2016. nov. 19. 20:04
 16/17 anonim válasza:
Telefonom billentyuzetebol irtam a smileykat😄
2016. nov. 20. 09:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet puhának és szépnek tűnik, mert olyan a hajvasalód (nekem is) de hidd el nem jó neki, sőt nagyon rossz. Próbáld meg kihúzni pl 4 napra azonnal, legyen valami, hogy ha nem csinálod meg akkor pl nem eszel semmi edesseget es chips-et, vagy akár mi, amit nem akarnál.én hetente mosok hajat, mert macera :/. Igaz zsírosodik, de összefogva hordom (száraz sampont nem használok)
2016. nov. 23. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!