Igaz hogy a miesszerekkel bármit lehet csinálni, mindig vissza fognak jönni?
Figyelt kérdés
Szinte mindenki azt mondja, hogy ilyen a bőrtípusom,ez soha nem fog elmúlni, ha kinyomná a kozmetikus, akkor is visszajönne. Nyílván most azért van első sorban az arcomon ilyen sok, mert tinédzser vagyok, de akkor ez felnőtt koromban is ugyanúgy meglesz? Még nem voltam kozmetikusnál és ha ez mindig vissza fog jönni, nem tudom hogy érdemes e elmennem. A rendes válaszokat nagyon köszönöm. 16/L2016. nov. 16. 16:31
1/6 A kérdező kommentje:
*mitesszerekkel, bocsánat
2016. nov. 16. 16:35
2/6 anonim válasza:
26 vagyok és még mindig tele van mitesszerekkel az arcom, pedig elég professzionálisan ápolom. a mitesszerek a tág pórusok miatt lesznek, az pedig sajnos tényleg genetika. de lehet, nálad csak a tinikor, ha mázlid van..
3/6 anonim válasza:
Igen,akinek nem zártak a pórusai.
4/6 A kérdező kommentje:
És össze lehet őket zárni?
2016. nov. 17. 07:46
5/6 Sunshinedoll válasza:
Nem, rendesen kell ápolni a bőrt (kémiai hámlasztás, fényvédő, megfelelő hidratálás, esetleg niacinamid, benzoil peroxid vagy már egy gyengébb A-vitamin származék pl retinol is sokat segít ), és akkor nem jönnek elő. A pórus nem izom, nem nyílik meg záródik. Olyan a mérete, amilyen, azon változtatni nem lehet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. nov. 17. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!