Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szinte egyáltalán nincs...

Szinte egyáltalán nincs szemöldököm! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb. 4 éve használok szemöldök ceruzát. Elötte rendben volt a szemöldököm, csak karakteresebbet szerettem volna, mert a hajszínemhez képest elég világos szemöldököm volt.

Eltelt pár év, minden nap ceruzáztam. Mostanra konkrétan alig van már szemöldököm. Ez a ceruza miatt lehet, de nem értem miért? Hogyan növeszthetném vissza minél gyorsabban?

Illetve szeretném elhagyni a mostani szemöldök ceruzámat, mert ha tovább használom esélytelen, hogy valaha lesz szemöldököm. Tudnátok esetleg valami jót ajánlani addig is amíg visszanő? (Ha egyáltalán visszafog.)

Történt már valakivel ilyen?

2016. nov. 14. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Eltelt pár év, minden nap ceruzáztam. Ez sajnos a probléma. Nekem elég markáns szemöldököm van,illetve kb 3 naponta szedem, annyi van DE amikor elkezdtem vele foglalkozni én is a ceruzával kezdtem és nekem már hónapok után feltűnt hogy KOPIK a szemöldököm. Nem 200 ft-os szemöldökceruzáról beszélek, bár szerintem ez nem sokat számít. Mivel ceruza, koptatja. 1. megoldásként próbáld meg szemöldökporral formázni vagy ebben az esetben kitölteni(bár sajnos minél kevesebb szemöldöke van valakinek, ez annál kevésbé működik) de egy jó ecsettel + ügyességgel meg lehet csinálni és a szemöldöködnek sem lesz baja.A másik tippem, bár az ára és a mennyisége miatt lehet nem leszek tőle népszerű: Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade! Nézz róla vidiket youtube-on, nagyon sok ember a semmiből csinál vele olyan szemöldököt, hogy az állam leesett..Az a kis tégely nekem több mint fél éve megvan és szinte nem fogy. Pedig minden nap használom. Kevés kell belőle, vízálló, dörzsölésálló szóval ott marad a nap végére is! Szemöldöknövesztés.. Nos, szerintem erre nincs csodaszer, maximum az idő. Esetleg ricinusolajba áztass be fülpiszkálót és azzal töröld át reggel este, sajnos más ötletem nincs.. Szurkolok! :)
2016. nov. 15. 01:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2016. nov. 15. 07:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a ricinusolaj jó lesz rá. És az olcsóbb. Egyébként a szemöldöktetoválás megoldaná a gondodat, csak jó kozmetikust kell választani.
2016. nov. 15. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:

A legvégső esetben gondolok csak a tetoválásra, mint megoldásra.

Elötte megprobálom rendbe tenni, ha lehetséges lesz.

Nagyon megbántam, hogy ceruzával így elcsesztem.

Hazafelé veszek is ricinius olajat. A hajamra régebben használtam már. Megpróbálom, hátha..

Illetve nagyon gondolkodok ezen a tégelyes Anastasia márkájú szemöldök kencén :) Olyan megoldás kell, amitől nem látszik, hogy nincs már szinte szemöldököm, de mégis tudom ápolni, talán valamennyire rendbe hozni.

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. nov. 15. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát... szerintem ez inkább ilyen genetika.

Nekem férfiként szedni kell (nem b**iságból vékonyra hanem egy normál méretűre hogy ne legyen 2 centi az aljától a tetejéig). Szedem kb 7 éve és nem igazán kopik.

1-2 nap alatt nő 3-4 mm-ert. Szóval ez gondolom genetika.

2016. nov. 15. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, Nekem is volt rendesen, csak a szemöldök ceruza tönkre tette... Konkrétan kikopott tőle. =\
2016. nov. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!