Szinte egyáltalán nincs szemöldököm! Mit tegyek?
Kb. 4 éve használok szemöldök ceruzát. Elötte rendben volt a szemöldököm, csak karakteresebbet szerettem volna, mert a hajszínemhez képest elég világos szemöldököm volt.
Eltelt pár év, minden nap ceruzáztam. Mostanra konkrétan alig van már szemöldököm. Ez a ceruza miatt lehet, de nem értem miért? Hogyan növeszthetném vissza minél gyorsabban?
Illetve szeretném elhagyni a mostani szemöldök ceruzámat, mert ha tovább használom esélytelen, hogy valaha lesz szemöldököm. Tudnátok esetleg valami jót ajánlani addig is amíg visszanő? (Ha egyáltalán visszafog.)
Történt már valakivel ilyen?
A legvégső esetben gondolok csak a tetoválásra, mint megoldásra.
Elötte megprobálom rendbe tenni, ha lehetséges lesz.
Nagyon megbántam, hogy ceruzával így elcsesztem.
Hazafelé veszek is ricinius olajat. A hajamra régebben használtam már. Megpróbálom, hátha..
Illetve nagyon gondolkodok ezen a tégelyes Anastasia márkájú szemöldök kencén :) Olyan megoldás kell, amitől nem látszik, hogy nincs már szinte szemöldököm, de mégis tudom ápolni, talán valamennyire rendbe hozni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát... szerintem ez inkább ilyen genetika.
Nekem férfiként szedni kell (nem b**iságból vékonyra hanem egy normál méretűre hogy ne legyen 2 centi az aljától a tetejéig). Szedem kb 7 éve és nem igazán kopik.
1-2 nap alatt nő 3-4 mm-ert. Szóval ez gondolom genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!