Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon rosszat tettem?

Nagyon rosszat tettem?

Figyelt kérdés
Az van hogy felhosszura vagattam a hajamat (a fenekemig ert) es nekem tetszik meg minden de a suliba megkaptam egytol hogy mennyire hulye voltam meg miert csinaltam. Ettol nagyon elbizanytalanottam. Nagyon toredezett volt es mar nem ereztem jol benne magam az apolasa is nagyon nehez volt. Szerintetek is hulye voltam amiert ezt csinaltam?

2016. nov. 14. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha Neked tetszik, akkor ne is törődj azzall, mások mit mondanak.
2016. nov. 14. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Tegyél magasról rájuk. Sose értettem mi ez a nyavajgás, hogy "jaj, levágták a szép hosszú hajad". Basszus, nem a fél lábad vágattad le, a hajad majd kinő, ha te szeretnéd, hogy hosszú legyen.
2016. nov. 14. 12:48
 3/6 anonim válasza:
Szerintem jól tetted. Az jó a hajadnak ha levágod a végeit. Meg így gyorsabban tud majd visszanölni mert eltávolítottad a beteg hajvégeket. Én minden évben vágom szóval tapasztalatból mondom.
2016. nov. 14. 14:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Max 1-2 cm akarom, hogy egy kicsit nőjön a hajam mert most pont jó a hossza. Így is hezitáltam levágatni. :)
2016. nov. 14. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha töredezett volt akkor nem volt sok opciód, ha sokáig hagyod katasztrofálisan néz ki, nekem mell alá érő hajam kezdett el töredezni miután kiszőkítettem fehérre, borzasztóan nézett ki, konkrétan letört vagy 6-7 centi belőle majd abban az iramban töredezett ahol nőtt így 5 hónapig egy centivel se változott a hossza, elmentem fodrászhoz aki vállig lecsapta, azt mondta ha engedném vágna még belőle mert a többi rész se rózsás de ami helyrehozhatatlan már levágta, persze mindenki jött a "fúúúú hülye vagy hogy levágtad, olyan szép hosszú volt" erre meg mondtam hogy csesszék meg, hosszúnak hosszú csak mellé a tengerimalacaim szénája puhább ér rendezettebb volt, nem nekik kellett fél órás pakolsáokkal meg naponta mindenféle hülye ápolókkal vesződni hogy majdnem normálisnak nézzen ki, levágták, ápolgatom és szép lassan kezd növögetni.
2016. nov. 14. 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Együtt érzek veled:) Kb. nálam is ez volt, totál ledöbbentek, hogy konkrétan mit mertem csinálni. Pedig egyrészt folyton bogos volt mert göndör (na nem racka :P) és konkrétan a fésüléstől majd leszakadt a karom. A vége pedig legalább olyan 10 cm tiszta szálkás,száraz és töredezett volt pedig minden megtettem, hogy egészséges legyen. De mutatok egy képet kb. így néz ki a hajam kisebb-nagyobb eltérésekkel: [link]

(a különbség annyi, hogy bal oldalt nem annyira hosszú)

2016. nov. 14. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!