Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon striás a bőröm. Fiúk...

Nagyon striás a bőröm. Fiúk titeket zavar, ha egy lánynak striái vannak?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben rengeteget nőttem.4 hónap alatt 10 cm-t és ez a bőrömön is meglátszik.A combomon alig látszik,de a mellemnél és a fenekemnél nagyon.Az utóbbi nem zavar,de a mellemmen rengeteg van és emiatt nem járok már uszodába se.Eltüntetni tudom,hogy nem lehet,csak halványítani.De szerintetek nagyon gáz? Alapvetően szép alakom van csak ez a kellemetlen rajta.
2016. nov. 9. 21:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is volt anno, de pár év alatt nagyon elhalványult a mellemről. A fenekemről sajnos nem tűnt el,picit sem.

Mondhatni sok partnerem volt már és soha egyiket sem zavarta, még kb észre sem vették. Ne aggódj emiatt,most lehet még halvány rózsaszínűek,de el fog halványodni és akkor tényleg senkinek sem fog feltűnni :)

2016. nov. 10. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!