Hajhullás? Ez normális?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy mostanában eléggé elkezdett hullani a hajam..a pólóm is teli van hajszállal, ha belenyúlok a hajamba minimum 2-5 hajszál ki szokott jönni..fesülködésnél is kb 40-50 hajszálak jön ki, hajmosásnál meg múltkor kb egy tincs kijött, ha nem több..15 éves vagyok, eddig nem volt semmiféle komolyabb egészségügyi problémám, utoljára egy éve voltam vérvételen, akkor nem volt semmi gond..Szerintetek ez még így belefér, vagy érdemes lenne utánajárni?2016. nov. 8. 21:11
1/3 Biapernys válasza:
Ha nem múlik el keress fel egy orvost
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ..:// orvoshoz nem nagyon szeretnék menni egyenlőre..azért még várom a valaszokat!
2016. nov. 9. 20:43
3/3 Viv2001 válasza:
Szia! Egy nap azember átlagosan 50 hajszálat veszít.Azert is hullhat a hajad mert vált, sűrüsödik.De ha tényleg nem múlik akkor menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!