Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Első használat után normális,...

Első használat után normális, ha ricinus olajtól jobban hullott a hajam?

Figyelt kérdés
Na szóval, nagyon dús sűrű hajam van, észrevettem, hogy amikor bejön a hideg mindig elkezd fokozatosan hullani a hajam, de viszont májustól szinte semmi.. tegnap kipróbáltam a ricinus olajat, egész éjszakára fent hagytam és ugye most jött be a kemény téli idő, normális ha most több hajam kihullott, mint eddig? vagy hagyjam a francba az egészet? vagy esetleg használjak más sampont, mert syosst használok egy hónapja kb és nem valami jó, úgy veszem észre. Köszönöm előre is a segítséget, fontos lenne!

2014. okt. 23. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Normális, mert hogy a ricinus hajhullást okoz.
2014. okt. 23. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Nem okoz hajhullást, ezt csak azok állítják, aakik az életben nem használtak ricinust és nem tudják elfogadni, hogy egyeseknek bevált, nem csak hashajtóként. Viszont hajhullásra nem jó, arra nincs értelme használni. Azt azért megkérdezném, hogy hajmosásnál tapasztaltál több hajszálat, vagy egyébként több maradt a párnádon, hajkefédben?
2014. okt. 23. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
4 hónapig használtam, és végig hullott tőle a hajam. Mellette zsírosodott és semmivel nem nőtt gyorsabban. Fél év kellett, hogy visszanőjön, ami kihullott, ezalatt végig úgy néztem ki, mint aki konnektorba nyúlt, mert egész tincsek álltak ki a fejemből minden felé. Meg persze a hajam hosszát totál kiszárította a sok sampon, ami a kimosáshoz kellett. Az ellenségeimnek sem ajánlom (na jó, talán nekik).
2014. okt. 23. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden olaj hajhullást okoz ha a fejbőrödre kened mivel a pórusokat eltömíti. Ráadásul egész éjjelre? Semmit nem szabad a hajadon hagyni órákig... az jót nem tesz neki.

Hajhullásra hajszeszt vegyél, az használ. Pl Herba Vita. Syoss helyett pedig valami jobb minőségű sampont vegyél.

2014. okt. 23. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt hittem én is, h használ a ricinus,de a hajam valósággal a felére csökkent a használatától (amúgy is vékonyszálú, ritka hajam volt..de most!!!). Én sem ajánlanám még az ellenségemnek sem!
2014. okt. 23. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!