Ez normális, vagy miért lassul be a gépem ennyire ( bővebben lent )?
Volt párszor hogy a notebookom napokig, volt hogy egy hétig sem kapcsoltam ki és mire odajutottam hogy kikapcsoljam akkor már kegyetlen lassú volt valamint hogy valamennyire jól menjen vagy 7-8x újra kellett indítanom meg ccleanert és defragglert kellett futtatnom, valamint kellett még az advanced system care is... utána úgy ahogy lehetett használni de nem volt az igazi.... ha meg mint szinte mindig kevesebbet megy általában délelőtt 9-10 től este 11 ig akkor meg nincs ilyen bajom vele...
egyébként 64 bites win7 home premiumot használok
ezeket szoktam használni, az szokta ilyenkor valamilyen szinten helyrehozni ha sokszor újraindítom meg letisztítom egymás után...
de egyébként miért csinálja ezt valamint azt hogy ha sokat használom akkor max 4 hónapig bírja egy telepítéssel a rendszer ha kevesebbet akkor van hogy 10 hónapot is kibír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!