Hogyan lehet védeni a tetoválását a szoláriumba?
így van:) viszont ha nagyon friss a tetoválás (tehát 2-3 hete lett elkészítve), akkor érdemes vmivel letakarni, kis törölködző vagy bármivel, mert ugye 2 hét a teljes gyógyulási ideje egy tetoválásnak, eddig óvni kell a sugárzásoktól:)
ha viszont már régebben varrattad, akkor lehet rá szolizni, nem szabadna kijönnie, na és az elég furi lenne, ha az a rész fehér lenne, a bőröd többi része pedig barna:)
ha fakul is egy tetoválás, az az idő múlása maitt van, mert egy idő után kicsit megkophat (nagyon sok év múlva):)
szóval lehet szolizni:)
sok sikert:)
Azért merült fel bennem a kérdést mert egy korábbi kérdésnél ezeket olvastam
"Nekem van 2 tetkóm azt mondták 2-3 hetet várjak még szoliba megyek.Egy-egy alkalomtól nem fog kifakulni,de a sok naptól és sok szolitól idővel igen.Tapasztalatból mondom:("
hát igen, lehet h a sok sugárzástól hamarabb kikopik...ha viszont nem sűrűn jársz szoliba, akkor szerintem nem annyira kopik...vagy nem tudom...de am minden tetoválás kopik idővel, azért is szokták "felfrissíteni"...
de ha ezt írta vki, akkor lehet benne vmi...de szerintem ha nagyon sűrűn napozik vki, akkor kopik jelentősen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!