Nagy elfertőződott gumó-pattanásféleség az arcomon! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudniillik, hogy szedem ezt a Sotret gyógyszert és már kb 2,5 hónapja. Nagyon ritkán volt, hogy előjött volna nagy pattanásom ami csúnya és egyben begyulladt, elfertőződött. Viszont most a ciklusom után nem valami szép látvány fogadott, mert két csúnya patim jött ki az egyik egy nap után begyulladt a másik viszont egy nagyon csúnya gumó vagy tudom is én micsoda, a bal orcám mintha fel lenne dagadva, szörnyű! Neogranormont és a sotrethez járó bőrnyugtatót szoktam rá kenni, mert mást nemigazán használhatok (nem használhatok más "bőrgyógyító" szert, mert a gyógyszert nézik rendszeresen a bőrgyógyászom, hogy milyen a javulásom) Segítsetek mit lehetne csinálnom?2016. nov. 2. 01:13
2/3 anonim válasza:
Főzz kamelliateát és borogasd azzal.
A kamilla jó gyulladáscsökkentő.
Lehet hogy száraz lesz egy picit azon a részen a bőröd, mert szárít is ez a tea.
3/3 A kérdező kommentje:
Anyukám kozmetikus azt mondta várjam meg, hogy megfelelően begyulladjon és kilehessen nyomni, de nem gyulladt be úgy, hogy ki tudjam nyomni... kamillázást kipróbálom köszönöm a válaszokat ! :)
2016. nov. 2. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!