Rövid, de egészséges, vagy hosszú, de töredezett haj?
Figyelt kérdés
pár hónapja tépettre vágattam a hajam, a vállamtól lefelé. Olyan szinten meg lett tépve, hogy kb minden magasságban végződnek hajszálak, és ha egy kicsit is töredezett a hajszálak vége, olyan, mintha válltól lefelé szét lenne töredezve. Nem tudom, mit csináljak. Ha újra egy vonalba vágatom, megint egy csomó idő, mire megnő. Ti hogy döntenétek?2016. okt. 29. 17:46
1/3 anonim válasza:
Nekem is ez vt a problémám, én a türelmességet választottam a "hajmészárszék" helyett, és 2 havi rendszerességgel vágatattam a hajam, amíg össze nem nőtt....kb 2és fél-3 év volt mire nagyjából normális lett....addig meg mindig beolajoztam a végét, és úgy nem látszott, hogy szálkás
2/3 anonim válasza:
Véleményem szerint vágasd le. Persze van megoldás hogy ne legyen töredezett, de hamarabb visszanő a vágás után és legalább 100% hogy szép lesz. És ki tudja lehet hogy jól fog állni.
3/3 anonim válasza:
Nem megfelelő ollóval vágták le vagy az ollót kezelte rosszúl a fodrászod, váltsad le.
Ha nem akarod felnyírni a hajadat, akkor ugyanúgy a rétegeknek megfelelően azokat rövidítsed a fodrásszal.
Nagyon sok múlik egy jó ollón is vagy a kezelőjén. Hobbi fodrászkodom s magamnak is vágtam az összes hajam évek óta.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!