Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nemtudok várni. Utálom a hajam!?

Nemtudok várni. Utálom a hajam!?

Figyelt kérdés

Sziasztok elegem van a hajamból, 1 naponta zsírosodik, ha kivasalom 1 óra múlva tönkremegy, ha felkötöm rálapul a fejemre, ha kiengedem össze vissza áll mint egy szénakazal, ráadásul még rövid is :( (váll alatt)

MIT CSINÁLJAK NEKI?

annyi mindent már rákentem, kipróbáltam de semmi :(

2016. okt. 29. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is: NE vasald. A töredezett részeket le kell vágatni. Olajos hajpakolás hajmosás előtt, utána hagyd megszáradni, ne használj hajszárítót.
2016. okt. 29. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen a vasalást tényleg felejtsd el, főleg ha nem tartja, akkor értelme sincs. Próbáld rendszeresen ápolni, ne várj egy alkalomtól csodát. Rendszeresen olajozd mosás után, próbálj rá főzni csalánteát, azért tanácsolom mindig mert nekem nagyon bejött, imádtam puha és fényes volt tőle a hajam komolyan próbáld ki. (frissen szedsz valahonnan egy nagy csomó csalánt, megmosod, felforralsz 1-2 liter vizet, a forró vízzel leöntöd a csalánt, hagyod kihűlni együtt, leszűröd és mosás után leöblíted vele a hajadat és a fejbőrödet.)

Valamint mikor én nagyon hajápolós korszakomban voltam még szedtem sima cinket, olcsón be lehet szerezni bárhonnan és még használtam almaecetes öblítést is (én igazából azt is azért hogy szép legyen meg állítólag zsíros hajra is jó) és persze a töredezett részeket le kell vágni ha nem is egyszerre de szép fokozatosan meg kell válni tőle. Remélem segítettem és kipróbálod ezeket, én azért szerettem ezt mert nem kell megvenni hozzá szinte semmit otthon megtalálhatod a legtöbbet. Sok sikert!

2016. okt. 30. 06:22
 3/3 anonim ***** válasza:

A csalán előtt pedig mossad meg sima kézi szappannal jó sokszor felhabosítod, amikor lemosod akkor tapadni fog mint az állat, de leviszi a zsírt korpát.

Mivel kis fiatal tizenéves lehetsz biztos használsz minden vackot.

Először is: Sampon csere pl Baba termékekre (bőrkímélő s jók , illatban is ami tartós), ne használj haj kence ficéket balzsam stb se hajspréket 90%-a zsirosít.

A haj vasalást tedd le, helyette inkább vizezd be a hajat és szárítsad egyenesre.

A balzsamot max haj végekre rakok én is meg a tarkóm fele keveset.

(segg alá ér a legalsó hosszú réteg)

A szrrá vasalásból nagyon lassan fog felépülni a haj, szval ne várd a pár hét alatti javulást. A haj zsírossága viszont megszűnik hetek alatt.

23-N

2016. okt. 30. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!