Miért alakult ki a frufrum? Utálom.
Amióta eszemet tudom, volt frufrum, állig ér már több mint 20 éve a két, kb ujjnyi vastag tincs. Hogyan szabaduljak meg tőlük???
Teljesen mindegy meddig ért a hajam, sajnos nem tudtam lenöveszteni azt a két tincset, ott a homlokomnál.
Valamiért nem megy, pedig 3 éve ráálltam az olajozásra, és a napi gyümi- v. zöldségevésre, már utöbbi időben kb egy éve vitaminbogyót is szedek mellé és kálcium-kovaföld kapszulát, ám így sem tudom eltüntetni.
Elég idétlenül nézek ki, mert a hajam normális része egyöntetűen könyökig ér, a frufrumat kivéve... A fülem elötti tincs is rövid volt, de idővel megnőtt. Akkor a homlokomnál miért nem akar? A hajam ért már hónaljig, mikor nőtt persze, sőt egyszer levágattam rövidre, akkor vállig ért, de akárhogyis, mindig ott volt az a két tincs elöl.
Állandóan feltörik, ami nem csoda, mert igazgatom. Zavar az evésnél, olvasásnál, beleakasztja a szél a szemüvegem sarkába, kicsúszik a sapka alól, stb. Utálom. Hátrafogni nem lehet, direkt vettem miniatür csatot, de kicsúszik abból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!