Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért alakult ki a frufrum?...

Miért alakult ki a frufrum? Utálom.

Figyelt kérdés

Amióta eszemet tudom, volt frufrum, állig ér már több mint 20 éve a két, kb ujjnyi vastag tincs. Hogyan szabaduljak meg tőlük???

Teljesen mindegy meddig ért a hajam, sajnos nem tudtam lenöveszteni azt a két tincset, ott a homlokomnál.

Valamiért nem megy, pedig 3 éve ráálltam az olajozásra, és a napi gyümi- v. zöldségevésre, már utöbbi időben kb egy éve vitaminbogyót is szedek mellé és kálcium-kovaföld kapszulát, ám így sem tudom eltüntetni.

Elég idétlenül nézek ki, mert a hajam normális része egyöntetűen könyökig ér, a frufrumat kivéve... A fülem elötti tincs is rövid volt, de idővel megnőtt. Akkor a homlokomnál miért nem akar? A hajam ért már hónaljig, mikor nőtt persze, sőt egyszer levágattam rövidre, akkor vállig ért, de akárhogyis, mindig ott volt az a két tincs elöl.

Állandóan feltörik, ami nem csoda, mert igazgatom. Zavar az evésnél, olvasásnál, beleakasztja a szél a szemüvegem sarkába, kicsúszik a sapka alól, stb. Utálom. Hátrafogni nem lehet, direkt vettem miniatür csatot, de kicsúszik abból is.

2016. okt. 20. 09:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha most azzal jöttök, hogy kár volt anno frufrut vágatni, most mondom, hogy sohasem volt az a hagyományos, egész homlokot eltakaró frufrum! Mindig is egy szintbe vágattam a hajam, ennek ellenére alakult ki az a pár szál.
2016. okt. 20. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Eleg nagy bajban lennel, ha nem lenne ott, mert egy ido utan teljesen kopasz lennel. Azok a kihulott hajszalak helyere nonek, mindenkinek van.
2016. okt. 20. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. De sok babahajam van, főleg az olajozás óta. Máshol miért nem nő ki a kihullottak helyére? Mint írtam, a többi helyen egyenletes.
2016. okt. 20. 18:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem minddnkinél. Barátnőmnek hónaljig ér a haja mindenhol. Neki is sok babaja van, az oké. De neki nincs ott két tincs.
2016. okt. 20. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!