Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetnenek tartosabb a...

Hogyan lehetnenek tartosabb a loknijaim?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) vettem egy Babyliss kupvasat, ami nagyon szep hullamokat csinal. Altalaban egy kis waxot teszek ra, de neha csak lakkot, nem sokat es nem kozelrol, de sehogysem tartos. Egy ora utan mar alig van benne hullam, es kocos. Tudtok esetleg tippet hogy legalabb egy napot hogy birhatna ki? Hajpakolast es hovedot is hasznalok!

Koszi elore is! :)

2016. okt. 27. 14:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia én a barátnőmnek úgy szoktam megcsinálni,hogy tincsenként éjszaka bevizezem és hajhabozom majd vagy szívószálra tekerem vagy nagyon hosszú hurkapálcára amit neten rendeltem és reggelre gyönyörű göndör a hajuk és még akinek ugyanígy hamar kimegy neki is 4 óráig kb olyan maradt, de talán ha reggel mielőtt kibontod a pálcákból még be is lakkozod akkor lehet egész napra jó lesz remélem segítettem :)
2016. okt. 27. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!