Hajmosás kitolása. Lehetséges ez? (Többi lent)
mi van, manapság, már akkor is lecsesznek valakit, ha változtat egy szokásán? Kislány, nőjj fel, légy magabiztos, ne érdekeljenek a cicababák rosszindulatú beszólásai, csináld, ami neked jó és kényelmes. Én egész életemben hetente mostam hajat, szombat volt a fürdésnap, vasárnap templomba tisztán jártunk, és kb keddig még simán hordtam kibontva a hajam, utána összefonva, lófarokba... soha senkit nem érdekelt a hajam... max megkérdezték, hogy ki fonta be olyan szépen. :P Ha korpás volt, azt se szólta meg senki, ha meg tette volna valaki, akkor megmondtam volna, hogy tudom, ez van. Nem lepra, vagy halálos vírus.
Amúgy ez a zsírosság, szárasság nagyon ronda dolog, mert nagyon sokat függ a víztől és a kozmetikumoktól. Fokozatosan kell változtatni, mert pl ha átállsz egy natúrabb samponra, a sok kártékony vegyszerrel teletömtek után, kell jópár hét, amíg megszokod, és jobbnak tűnik. Ne elsőre ítélj meg egy új szert. Én ezelőtt egy évig sose használtam balzsamot, mert ahol laktam, nem volt kemény a víz, nem szárított, ha vigyáztam, nem kócolódott a hajam. Most muszáj használjak picit, mert Magyarországon szörnyen kemény a víz, ráadásul termál is folyik a csapon, szóval a fejem is vízköves, nem csak a csap. :( Ha nem használok balzsamot, nagyon összekócolodik, elektromosodik, és száraz a haj, fésülhetetlen. Frissnek tűnik 1-2 napig, de a fésüléssel fele kihullik. Ha hasznáálok pici balzsamot (Caonatur márka) akkor zsíros hatást kelt nekem, nem szeretem annyira, de két húzással ki van bontva a haj, és szinte semmi nem hullik. Inkább a második, még ha nem néz ki olyan frissnek. Amúgy mindenféle balzsam meg szer ami fényesít nekem zsíros hatást kelt, és nem szretem, mert nehezítenek. Mindent rühellek, ami "mű" a testemen, a körömlakkot is, testápolókat, krémeket is. Persze ez a víz kikészít, főleg most, hogy fűtés is van, és szörnyen száraz a levegő a lakásban, így muszáj a bőrrepedezések elkerüllése végett. Próbálom minimálisan használni a kenceficéket.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!