Van itt olyan aki hetente egyszer mos hajat? Vagy próbál átszokni?
Figyelt kérdés
Akinek megy már most annak milyen a haja az utolsó nap? Volt már hogy tovább is volt mint egy hét? Aki próbál rászokni annak hogy megy? Hogy bírja ki az utolsó napokat?2016. okt. 16. 13:55
1/4 anonim válasza:
Jelen. Utolsó nap már csak összefogva tudom viselni, de amúgy nem gáz. Jó 8 éve tértem át a heti 1 hajmosásra, az elején nyilván sokkal rosszabb volt, de idővel rengeteget javult.
2/4 anonim válasza:
Gyakorlat miatt mindig fel van kötve, sötétbe buszozok így semmi nem látszik. Ha nagyon vészes szárazsampon és probléma megoldva.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem :D Köszi
2016. okt. 16. 16:48
4/4 anonim válasza:
Szia. Eltelt par ev...neked sikerult atszoknod?
En egy eve mosom hetente.
Utolso napokra szornyu. Eleve vekonyszalu ritka zsirosodasra hajlamos hajam van, de azt hittem jobb lesz. Persze regebben a harmadik napon nagyon zsiros volt most nagyon ritkan nez ki rosszul harmadik napra. Szoval valtozo. Ha sokat fesulgetem egyketto zsuros lesz.
Az utolso napokban osszefogom, teszek hajpantot hogy ne legyen olyan veszes :D
De nagyon eljeserito hogy azokban a napokban ugy nezek ki ahogy...
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!