Khadis festés után is olyan lesz a haj, mint a vegyi festés után?
Sziasztok! Körülöttem sokan festik vegyi festékkel a hajukat és márkától függetlenül extra száraz, sérült, 15-20 centit, fénytelen, feltöredezett hajat viselnek.
Szeretnék hajszínt váltani de csak hennával. Még nem vettem meg. A bioboltban láttam a Khadi festéket. Elég drága, 3 ezer forint 100g, de nem árulnak más hennát. Ugye nem lesz olyan a hajam, mintha vegyi festékkel festeném? Avagy, ha ez a "kímélőbb hatás" szöveg csak márketing fogás, akkor inkább maradok az eredetinél.
* Javítás:
"...márkától függetlenül extra száraz, sérült, 15-20 centit feltöredezett, fénytelen hajat viselnek."
Szóval ezeket valóban kivédi a Khadi? Még sosem festettem hajat. Csak azt látom, hogy akik vegyi festenek, azoknak igen csúnya a hajuk, és sajnos hiába hordanak csodás színeket, ha közben élettelen a hajkoronájuk. Ettől félek amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!