Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete (festett) hajból...

Fekete (festett) hajból vissza barnába?

Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy befestem a hajamat feketére. A kérdés az lenne, hogyha megunom, akkor hogyan tudnám visszaállítani az eredeti hajszínemet? Nem vagyok szakértő, de sima, dobozos hajfestékkel gondolom nem fog menni.

2016. okt. 12. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld ezt, vagy más kimoshatót.

Ezt ismerem, hosszú hajra 2 kell, egyenletesen kopik, nyom nélkül ki lehet mosni egy hét alatt.

Ha tetszik a fekete, akkor utána jöhet valami tartósabb. Ezt jól meg kell fontolni, mert nehéz megszabadulni tőle. De nem lehetetlen! C vitamin porral több árnyalatot is lehet világosítani a festett fekete hajon: szárít, de nem roncsolja. Aztán mehet rá a barna.

2016. okt. 12. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha megunod, mindenképpen fodrásszal csináltasd meg, ne sajnáld rá az időt és a pénzt, lehet hogy nem fog elsőre sikerülni az áhított szín. Én barnából akartam szőkét, nekiestem otthon és a könyékig érő hajamból a kezembe maradt a szivatástól, nyúlott, szakadt, teljesen pánikba estem, majd le kellett vágni vállíg érőre, de az aljából 5-10 centi így is elég gyenge minőségű. Póthajat rakattam és most van egy gyönyörű csokibarna hosszú hajam(a szőkétől egy életre elment a kedvem, és az otthoni hajfestéstől is) . Ezt csak azért írtam le hátha más tanul a hibámból, csak fodrász nyúl ezentúl a hajamhoz, elköltöttem rengeteg pénzt feleslegesen, de most elégedett vagyok, viszont rengeteg fölösleges kört futottam. Amennyi pénzembe került a fodrász ajdnemhogy olcsóbb lett volna....
2016. okt. 12. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2016. okt. 13. 06:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Drogériás színezők közül egyiket se ajánlom. Legalább annyit szenvedtem az eltüntetésével mint a normál festékeknél. Az egyik legmakacsabb szín ám, ha megbánod nehéz dolgod lesz..
2016. okt. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!